22 inç Acer Monitörü Casper Laptopa Bağlama

Atakan Acar

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle saygılarımı sunar hayırlı akşamlar dilerim. Şu anda casper nirvana markalı laptop ve bi adet 22 inç acer monitöre sahibim. İkisini birbirine baplayıp çift ekran yapmak istiyorum fakat monitörüm VGA, laptopum ise normal HDMI girişli. Araştırdıgıma göre dönüştürücüler varmış onu temin etsem işe yarar mı? (Ben ikisinde de görüntü olsun istiyorum. Laptopu tv'ye bağlayınca oldugu gibi) ama bazı sitelerde bana imkansız dediler. Ayrıntılı bilgi verecek arkadaşlar varsa yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle size de iyi akşamlar. Soruyu pek anlamadım desem yalan olmaz :). Gerekli bağlantıyı sağladıktan sonra ikisinde de görüntü olacaktır fakat iki farklı monitör olarak kullanmış olmayacaksınız. Yani aynı işlemi iki farklı ekran üzerinden göreceksiniz.

Ayrıntı verilmesini gerektiren bir durum yok zaten laptop üzerindeki çıkışlar bahsettiğin amaçlar için kullanılıyor. Dönüştürücü alırsan kullanabilirsin, yukarıda belirtilenin aksine ekranlarda farklı görüntü alabilirsin. Örneğin birinde film açıp diğerinde nette gezinebilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı