22 m² oda için 30 bin TL klima önerisi

Belgeler iletildi mi acaba?

Ben de aynı süreci izlemiştim. Sonuç CİMER'e yazmak oldu. :)

İş yoğunluğundan arayamadım. Dış ünite direk iç ünitenin arkasında onun titreşimiyle birleşince ekstra gürültülü oluyor sanırım.

Ben direkt Adem Helvacı ile muhatap oldum. Benden firma bilgilerini istedi, bilgileri sağladım. Bakalım son durum ne olacak buradan bilgilendireceğim. Çok şaşkınım ilk defa fatura için bu kadar uğraşıyorum sanırım.

Ben direkt Adem Helvacı ile muhatap oldum. Benden firma bilgilerini istedi, bilgileri sağladım. Bakalım son durum ne olacak buradan bilgilendireceğim. Çok şaşkınım ilk defa fatura için bu kadar uğraşıyorum sanırım.
Ben kendisine mail attım, foruma konu da açtım fakat iletişim kuramadım. Sizin bayii hangisiydi?

Ben kendisine mail attım, foruma konu da açtım fakat iletişim kuramadım. Sizin bayii hangisiydi?
Valla ben iletişim kurdum, gerekli bilgilendirmeleri yaptım. Malı satın alırken her şey sorunsuz, ama iş farklı boyuta gelince umursamayanlar varya gerçekten anlayamıyorum. Firmanın adı Ekoplus Klima olarak geçiyor, burada bir arkadaşın önerisiyle şey yapmıştım.

Valla ben iletişim kurdum, gerekli bilgilendirmeleri yaptım. Malı satın alırken her şey sorunsuz, ama iş farklı boyuta gelince umursamayanlar varya gerçekten anlayamıyorum. Firmanın adı Ekoplus Klima olarak geçiyor, burada bir arkadaşın önerisiyle şey yapmıştım.
Aynı durumdayız. Siz de CİMER'e başvuru yapın.

Aynı durumdayız. Siz de CİMER'e başvuru yapın.
Adem Bey'den ses çıkmayınca FG Europe'yi aradım. Konuyu anlatıp, biraz gerildim. Ardından satın aldığım firma dün beni aradı, Cuma gününe kadar atacağını söyledi. Atmazsa Cimer dahil her türlü seçeneği değerlendireceğim. Geçen bir Powerbank satın aldım, ürün gelmeden faturası mailime geldi. Bu kadar zor olmamalı, çok saçma bu hareketler.

Son durum güncellemesi, firma tarafından mail üzerinden garanti ile alakalı servis takip formu gönderildi. Ardından faturayı da WhatsApp üzerinden iletti, geç oldu ama gecikmeden dolayı özür dilediler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı