22 m² oda için 30 bin TL klima önerisi

kurulumu yapan garanti kaydını biz yapıp başlatıyoruz demişti. garanti belgesi kitapçıkların içinde vardı. kartla ödeyince de fatura işini sorgulamadım. umarım bi aksilik yaşamayız garanti sürecinde.

Merhabalar, FG Europe firmasında işlemler online olarak yapılıyor diye biliyorum. Yine de teyit amaçlı firmaya ulaşıp bilgi isteyebilirsiniz. Ek olarak sosyal medya üzerinden Adem Helvacı Bey'e ulaşıp durumu aktarmanızı tavsiye ederim. Size bu konuda destek sağlayacaktır.

Firmaya ulaştım. Belgeleri ileteceğiz demelerine rağmen iletmediler.

Durumu CİMER üzerinden Ticaret Bakanlığı'na ilettim. Tüketicilerin yararı için Adem Bey'e yarın bir mail atacağım.

Durumu CİMER üzerinden Ticaret Bakanlığı'na ilettim. Tüketicilerin yararı için Adem Bey'e yarın bir mail atacağım.
Aynı şekilde firma banada online olarak halledildiğini söyledi, iki gün içerisinde iletileceğini söylediler. Burada ki arkadaşın önerisiyle EKOPLUS üzerinden yaptırdım, bakalım yarın iletmezlerse duruma göre arayacağım.

Adem Bey'e mail atın mutlaka. Haricinde, İnceleriz.com Forum'a da üye olarak (Adem Bey'in kurduğu forum) konu açmanızı tavsiye ederim. Belki bu vesileyle konu gerekli yerlere daha çabuk ulaşır ve bir sonuç alırsınız.

Üstte yazdıklarımı siz de yaparsanız daha iyi olur.

Selamlar, kurulum yapılırken iki gün içerisinde iletileceği söylendi bugün ikinci gün. FG Europe ile iletişime geçip teyit ettim. Pazartesi gününe kadar gelmezse, distribütörü arayıp bildireceğim. İletişime geçerseniz özel olarak arayabiliriz dediler, iletirler herhalde.

Aşağıda bağlantısını verdiğim konuya bir göz atmanızı öneririm. Benzer konu hakkında bazı bilgiler verilmiş:

Teknik Soru - Midea Dış ünite sizce nereye takılmalı?

Ben FG europe 'u ayın 7 sinde aradım durumu aktardım. 14 ünde de mail attım. Zahmet edip cevap bile vermediler. Top artık ticaret bakanlığı ve sonrasında tüketici hakem heyetinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…