Ekran kartı dolandırıcılığı

Ben ilk önce satıcının anasını belleyip hıncımı alırdım. Para kolay kazanılmıyor moralini bozmak istemem. Size bir şey olmasın da.
 
Hocam çok geçmiş olsun maalesef ki böyle olayları çok duyoruz aracı bazı durumlarda aracı siteler bile yeteri kadar yardımcı olmuyor günümüzde ciddi şekilde arttı bu durumlar umarım bir şekilde geri alabilirsiniz paranızı.
 
Öncelikle geçmiş olsun.

Linkini verdiğim mesajın sizin için bir şey ifade etme ihtimali var mı?
 
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim, hepinizi cevaplayacak durumda değilim mazur görün beni, atladığım birkaç detay daha var sizler sordukça aklıma geliyor ama şöyle özetlemek isterim ki kendimi garantiye alacak birkaç şeyi ben de düşündüm ve teklif ettim. Sonuç olarak gaflete düştüm, olan oldu artık, şöyle yapsaydım böyle yapsaydım dersek sabaha kadar konuşulur. Okuyup birkaç satır güzel şeyler yazmanız bile benim için teselli mahiyetinde. Allah sağlık sıhhat versin, para kazanılır, öyle adamlara da bu para yar olmaz. İçim gönlüm rahat. Gün boyu sistemi komple satmayı bile düşündüm ama ayağımıza bir çakıl taşı takıldı diye hayallerimizden vazgeçmek yok. Son kararım budur. Hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız, Allah hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Teşekkür ederim.
 
Hocam, büyük geçmiş olsun. Sağ olan başa her şey gelebilir. Neler duyuyoruz. Neler görüyoruz. Başına gelen hekim olur demişler. Paylaşıp bilgilendirmeniz güzel bir şey. Tekrardan büyük geçmiş olsun. İnşallah şahıs bulunur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı