220 TL ile ne yapılabilir?

Laptop kullanıyorsan kılıf, sticker gibi aksesuarlar alabilirsin. Evde çekmeyen yere Wi-Fİ Router alabilrisin. Sinema ve kafelerde harcayabilirsin. Hızlı tren varsa bir şehire gidip dönebilirsin. Çılgınlık yapıp evde kalmak yerine otele gidebilirsin.

Önerebileceğin manga var mı? Oyun kartıyla kâr etmek eskisi kadar sarmıyor. 200 TL'lik donanım da elimde falan kalır.

Monster 1 ve 2. cilt
Dragon ball
Seraph of the end
Bleach
Naruto
Tokyo Ghoul

Benim elimde Tokyo Revengers'in bütün mangaları var fakat hepsi İngilizce.
Tokyo Revengers çok güzel manga fakat çok pahalı. 2 Tane filan alabilirsiniz ancak.
Veya figür alabilirsiniz.

16 GB var, seneye kadar idare eder beni.
Halıflex çektirebilirsin 4 tane :)
Nasıl hocam güzel oluyor mu 😂
Sevdiğin oyuna verebilirsin kostüm falan alabilirsin.
Mantıklı. Valorant'a falan güzel skin gelirse düşünürüm.
Laptop kullanıyorsan kılıf, sticker gibi aksesuarlar alabilirsin. Evde çekmeyen yere Wi-Fİ Router alabilrisin. Sinema ve kafelerde harcayabilirsin. Hızlı tren varsa bir şehire gidip dönebilirsin. Çılgınlık yapıp evde kalmak yerine otele gidebilirsin.
Hocam otele yalnız gitmek sıkıcı olmaz mı 😉😉
Monster 1 ve 2. cilt
Dragon ball
Seraph of the end
Bleach
Naruto
Tokyo Ghoul

Benim elimde Tokyo Revengers'in bütün mangaları var fakat hepsi İngilizce.
Tokyo Revengers çok güzel manga fakat çok pahalı. 2 Tane filan alabilirsiniz ancak.
Hocam ciltli mi düz karton kapak mı?

Yukarıda önermişler, Monster 1. ve 2. cildini Marmara çizgi'den alabilirsin. Geriye kalan parayla da yine kitap alırdım ben. Yüzüklerin Efendisi tek ciltli olanını alın derdim de fiyatı da 150TL civarında şu an. Geçen 104TL civarındaydı. İndirime girer girmez bende almayı düşünüyorum. Öncesinde Hobbit'te var tabii. Fakat 20TL'ye kolayca bulunuyor.

Yukarıda önermişler, Monster 1. ve 2. cildini Marmara çizgi'den alabilirsin. Geriye kalan parayla da yine kitap alırdım ben. Yüzüklerin Efendisi tek ciltli olanını alın derdim de fiyatı da 150TL civarında şu an. Geçen 104TL civarındaydı. İndirime girer girmez bende almayı düşünüyorum. Öncesinde Hobbit'te var tabii. Fakat 20TL'ye kolayca bulunuyor.
Diger yorumlardan sonra böyle yorum yapmanıza sevindim,insanlar oyun al falan demiş 220tl ile oyun almak yerine kendilerini geliştirseler daha yararlı olur bence.ayrıca insan sosyal yaşantısındaki kelime haznesine de cok faydası oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı