2200 TL klavye önerisi

Bütçe
2200

GoktugT

Hectopat
Makaleler
1
Hocalarım merhaba.
Bir arkadaşım sordu bir de size sorayım dedim. %60 boyutunda tok sesli bir klavye arıyor. Hotswap olması önemli. Ve mümkünse küçük enter tuşu istiyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım merhaba.
Bir arkadaşım sordu bir de size sorayım dedim. %60 boyutunda tok sesli bir klavye arıyor. Hotswap olması önemli. Ve mümkünse küçük enter tuşu istiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
İndirim kodu: 24WG24
Switch olarak AliExpress üzerinden Gateron V2.0 Yellow Switch'ler. Keycaps olarak Kon momo bakabilir hoşuna gittiyse.

İndirim kodu: 24WG24
Switch olarak AliExpress üzerinden Gateron V2.0 Yellow Switch'ler. Keycaps olarak Kon momo bakabilir hoşuna gittiyse.
Burdan alırsak gümrük vergisi çıkıyor hocam. Kapıda ödeniyor sanırsam bide bu vergi. Sadece, AliExpress ve Amazon gibi yerlerde var diye biliyorum satın alım aşamasında ödeme sistemi.

Yanlışım var ise düzeltin.

Burdan alırsak gümrük vergisi çıkıyor hocam. Kapıda ödeniyor sanırsam bide bu vergi. Sadece, AliExpress ve Amazon gibi yerlerde var diye biliyorum satın alım aşamasında ödeme sistemi.

Yanlışım var ise düzeltin.
AliExpress'de de aynı fiyat ama bu siteden vergi çıkmadığını söylemişti bir kaç kişi. Ne kadar doğru bilmiyorum.

AliExpress'de de aynı fiyat ama bu siteden vergi çıkmadığını söylemişti bir kaç kişi. Ne kadar doğru bilmiyorum.
İmkanı yok hocam.

Site'nin sahibi, gümrük vergilerini siz hallediyorsunuz. Biz ürünü gönderiyoruz sadece. Gerisi size kalıyor dedi. Yanlış çevirmediysem tabii.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
O zaman ben yanlış çevirdim site sahibinin yazdığı mesajı. Tamamdır alıyorum.

Nays kartı kabul etmedi.
@TouchMyFlow hangi kart ile aldınız?
1693225750918.png

Hocam Discord'da böyle yazmış.

Dosya Ekleri

• 1693225743973.png
    1693225743973.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Geri
Yukarı