2200 TL klavye önerisi

Bütçe
2200
Hocam en iyi seçenek Kang White V3 olur muhtemelen. Stock ve lubed arasında çok bir ses farkı da yok. Bütçenize göre en f/p switch.

Şöyle bir ses deneyimi yaşatır size.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güvenilir mağazadan alırsa tabii ki. Ben de kullanıyorum. Stock haliyle de güzel bir Switch.

Gateron Milky Yellow nasıldır? Gateron Milky Yellow mu yoksa Kang White V3 mü?

Yani sesini sevdiyseniz alabilirsiniz hocam. Sizin zevkinize bağlı. Siz GMK67'ye hangi linear switchi taksanız ses tok çıkar zaten o yana sıkıntınız olmasın.

Yani sesini sevdiyseniz alabilirsiniz hocam. Sizin zevkinize bağlı. Siz GMK67'ye hangi linear switchi taksanız ses tok çıkar zaten o yana sıkıntınız olmasın.
Seçeneklerim

KTT Kang White V3
Gateron Milky Yellow Pro
Akko Cream Yellow V3 Pro

CS2 gibi oyunlar oynarım, sesinin oldukça tok olmasını isterim. Switch'i lubelemeyeceğim ve klavyeye de herhangi bir modlama yapmayacağım. En mantıklısı hangisi olur kalite vb olarak? En toku hangisidir?

Ben tercihimi Milky Yellow Pro veya Kang White'dan yana yapardım.

Çünkü V3 Pro'nun sesi çok "clacky" çıkıyor ve baş ağrıtır bence. V3 Kullanmıştım çok memnun kalmıştım fakat V3 Pro'dan emin değilim.

Cream Yellow'lar Creamy oluyor modlanınca. Stock halinin de vardı sesi. Ama bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…