- Makaleler
- 13
E ne ile aldı hocam? Papara deneyeyim mi?
E ne ile aldı hocam? Papara deneyeyim mi?
Bilmem. Ben sipariş vermedim. Şimdi sorayım isterseniz. Profil mesajı yasağım var benim de ama Swarcow'un Discord'una gelirseniz konuşabiliriz.E ne ile aldı hocam? Papara deneyeyim mi?
Cream Yellow dizecek herhalde. Konuştuk baya.Sonuç ne hocam? Muhtemelen gümrük vergisi çıkıyordur diye tahmin ediyorum.
Hocam çıkmıyor. Adamın elinde zaten ürün geldi bile.Sonuç ne hocam? Muhtemelen gümrük vergisi çıkıyordur diye tahmin ediyorum.
Amazon harici V3 satan görmedim ben. Her yerde V3 Pro var o da V3'den daha kötü. V3 Pro yerine başka birşey bakılabilir aslında.Cream Yellow dizecek herhalde. Konuştuk baya.
Evet. Kaliteli diye biliyorum Cream Yellow V3 Pro. Sizin görüşünüz nedir? @GüllaçCream Yellow dizecek herhalde. Konuştuk baya.
Kendi sitesinde var adamların. Alternatif nedir hocam V3 Pro için?Amazon harici V3 satan görmedim ben. Her yerde V3 Pro var o da V3'den daha kötü. V3 Pro yerine başka birşey bakılabilir aslında.
He anladım hocam. Gümrük vergisi çıkmıyorsa ben de alacaktım ondan bi şaşırdım da. 1 arkadaşa daha önerecektim.Hocam çıkmıyor. Adamın elinde zaten ürün geldi bile.
Alternatif nedir hocam V3 Pro için? O fiyatlarda.He anladım hocam. Gümrük vergisi çıkmıyorsa ben de alacaktım ondan bi şaşırdım da. 1 arkadaşa daha önerecektim.
Amazon harici V3 satan görmedim ben. Her yerde V3 Pro var o da V3'den daha kötü. V3 Pro yerine başka birşey bakılabilir aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.