Hocam en iyi seçenek Kang White V3 olur muhtemelen. Stock ve lubed arasında çok bir ses farkı da yok. Bütçenize göre en f/p switch.
Şöyle bir ses deneyimi yaşatır size.
Hocam en iyi seçenek Kang White V3 olur muhtemelen. Stock ve lubed arasında çok bir ses farkı da yok. Bütçenize göre en f/p switch.
Şöyle bir ses deneyimi yaşatır size.
Yay sesi var demiştim zaten hocam. Ama rahatsız etmezse güzel Switch. Prelubed geliyor.Gateron Milky Yellow nasıldır? Gateron Milky Yellow mu yoksa Kang White V3 mü?
Pro olan pre-lubed olarak geliyor hocam. Bir de bütçenizi aşıyor galiba.Yay sesi var demiştim zaten hocam. Ama rahatsız etmezse güzel Switch. Prelubed geliyor.
Pro olan pre-lubed olarak geliyor hocam. Bir de bütçenizi aşıyor galiba.
SeçeneklerimYani sesini sevdiyseniz alabilirsiniz hocam. Sizin zevkinize bağlı. Siz GMK67'ye hangi linear switchi taksanız ses tok çıkar zaten o yana sıkıntınız olmasın.
Cream Yellow'lar Creamy oluyor modlanınca. Stock halinin de vardı sesi. Ama bulamadım.Ben tercihimi Milky Yellow Pro veya Kang White'dan yana yapardım.
Çünkü V3 Pro'nun sesi çok "clacky" çıkıyor ve baş ağrıtır bence. V3 Kullanmıştım çok memnun kalmıştım fakat V3 Pro'dan emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.