2200 TL'ye sessiz PSU önerisi

@yavuzhasbal estağfurullah maksat yardımcı olabilmek. 2200 TL'yi illa 650W bir PSU'ya vermem gerekirse ve hem sessiz hem de iyisi olsun dersem, RM650x her yönden sizi memnun edebilecek bir PSU ve Be Quiet'in o modelinden daha iyi bir model.

Diger taraftan, ileride RTX 3090TI'a kadar yolum açık olsun dersem, NZXT C850.

Son düzenleme:
Rmx'in 2021 modelleri 2018 modellerine kıyasla daha fazla sesli çalışıyorlar ona dikkat etmek gerek. 2018 versiyonunun incelemesine bakılıp yorum yapılırsa doğru olmaz.

Rmx'in 2021 modelleri 2018 modellerine kıyasla daha fazla sesli çalışıyorlar ona dikkat etmek gerek. 2018 versiyonunun incelemesine bakılıp yorum yapılırsa doğru olmaz.

2021 modeli de tam yükte 30-35 db, kapasite üzerine çıktığında ise 40-45 db civarını görüyor ki genel olarak sesli denilemez. Ayrıca fanı; manyetik levitasyonlu olması sebebiyle, çok daha uzun ömürlü.

2021 modeli de tam yükte 30 db, kapasite üzerine çıktığında ise 40 db civarını görüyor ki genel olarak sesli denilemez. Ayrıca fanı; manyetik levitasyonlu olması sebebiyle, çok daha uzun ömürlü.
Cybenetics'in raporuna göre 44db(a) üzerine çıktığında ise 48db(a) ses çıkarıyor. 850w modeli için bu geçerli tabi.

Cybenetics'in raporuna göre 44db(a) üzerine çıktığında ise 48db(a) ses çıkarıyor. 850w modeli için bu geçerli tabi.

Yalnız 650W olanından bahsediyoruz ki onun raporu da Cybenetics'te mevcut.

Screenshot_20221118-171201_Samsung Notes.jpg

Yine 40'a yakın hocam. Aştığında daha bile fazla. Nzxt c850 nin tam yükte 44db olduğunu düşünürsek 850e rmx ile eşit sayılırlar ses olarak.

Ben onda Cybenetics'e göre değil de Nikktech'teki incelemeye göre değerlendirmiştim. Aris Amca'nın testleri daha kapsamlı ki o dediyse, vardır bir bildiği. :)

Ki o zaman C850 en iyi seçenek.

İlginize, bilginize ve alakanıza teşekkür ediyorum. RM650X ya da bir ihtimal Be Quiet 18 dB olanın ikisinden birisini alırım bu hafta. İleride sistem uprade yaptığımda sizleride etiketlerim müsadenizle. İyi hafta sonları dilerim. Aeo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı