2200 TL'ye Sistem Toplama

catimnagt1

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2013
Mesajlar
48
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek





Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yakında sistemimi topluyorum ve çok büyük bi ikilemde kaldım. 1 aya yakın araştırıyorum hala amd intel ikileminden kurtulamadım benim kullanma amacım genelde oyun olacak yani sistemi sadece oyunla zorlayacağım.

Amd'li sistemi alırsam biraz o.c. yapabilirim ama intel alırsam düşünmüyorum. Bir soru da FX 6300 HD7950'ye dar boğaz yapar mı yapmayacağını düşünüyorum ama yazılmış bazı forumlarda aksi söyleniyor biraz kafamı karıştırdılar. Bu konuda Technopat ailesine güveniyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

Not: SSD tam sepeti oluştururken stokta tükendi bende diğer ucuz SSD'yi koydum.

Birçok kafası karışan arkadaşada yardımcı olabilir bu konu çünkü ben araştırırken kafam çok karıştı son çare konu açayım dedim.

Bütçem en fazla 2200 1 tl bile aşamam.
 
r8kln.png



Ekran kartı olarak;
GIGABYTE GTX 760 WindForce, 2GB, PCIExp Ekran Kart, Fiyat: 768 TL

Bence bu sistem sana gerekli olan. 60 veya 32 GB SSD yeterli olmayacaktır. Alacaksanız en az 120 GB'lık SSD'yi almanız lazım. Ekran kartı olarak bu da olabilir : http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5949
 
Cevap için teşekkür ederim sadece işletim sistemi için 32 GB bir kaç program için de 60 GB yeterli olur diye düşündüm. Ama asıl sorum SSD değildi yine de teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı