22000 TL'ye oyun dizüstü bilgisayarı önerisi

Bütçe
22000
Fiyat dediğim gibi 22 bin bandında ama işimi görecek yarı yolda bırakmayacak daha düşük bütceli bir laptop da olabilir.Genelde iş için bazı zamanlarda da ara sıra oyun için
Hocam ne kadar ekmek o kadar köfte. GE76 çok güzel bir cihaz ama her zaman daha düşük bütçeli seçenekler var. Seçimi sizin yapmanız lazım. Oyun olarak neler oynuyorsunuz?
 
Ben GE66'nın 2070 modelini kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum sadece çok toz oluyor o yüzden haftalık temizlemem gerekiyor. Ayrıca sormak istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz. Tabi 2070 ve i7 10875H versiyonu.
 
Hocam ne kadar ekmek o kadar köfte. GE76 çok güzel bir cihaz ama her zaman daha düşük bütçeli seçenekler var. Seçimi sizin yapmanız lazım. Oyun olarak neler oynuyorsunuz?
Valorant,cs go, o tür oyunlar hikayeli oyunlar vs oynamıyorum
Ben GE66'nın 2070 modelini kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum sadece çok toz oluyor o yüzden haftalık temizlemem gerekiyor. Ayrıca sormak istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz. Tabi 2070 ve i7 10875H versiyonu.
Isınma oluyor mu ?
 
Isınma oluyor mu?

Dün Immortals Fenix Rising oyununu oynadım. Bilgisayarın ayarlarından her şeyi yüksek performansa çektim oyunda Ultra High'da. Oyunda işlemci en fazla 85 dereceyi gördü genellikle 80-81-82 arasındaydı. Ekran kartı 75-80 arasında idi. FPS oranım 60-70-80 arasıydı. Klavyede WASD tuşlarında hiçbir sıkıntı yoktu lakin diğer tuşlarda ısı hissediliyordu bende devamında gamepade geçtim. Onun dışında kulaklıksız böyle oynarsanız tam bir işkence çünkü Cooler Boost diye bir teknoloji var ve Fanları 7000RPM üzerinde çalıştırıyor. Onun dışında Valorant oynadım ve tam ekranın vaad ettiği gibi her şey Ultra'da 240 FPS aldım bazen 220 düştüğü de oldu tabii ancak akıcıydı. Valorant'ta Sıcaklık immortals ile hemen hemen aynıydı. Sadece ekran kartı biraz daha düşük (~5 derece). 3. Testim ise laptop olduğundan dolayı yatakta oynamaktı deneyeyim dedim ancak altında delikler olduğundan dolayı bacaklarımı anında pişirdi yanı eğer yatakta veya kolukta oynamak istiyorsanız arasına koyacak bir şey alın soğutucu gibi. Peki ses olamasın diye fanların hızını indirince direk işlemci 90 dereceye gidiyor bende oyunun ( İmmortals fenix rising) FPS sınırını 60'a çektim nasılsa AAA oyun. Valorant'ta ise 140-150 yapınca sessiz oynanabiliyordu yine 80 derecelerde. Büyük ihtimalle siz GE76 modelini alırsanız çok çok daha fazla performans alırsınız ben kasım'da aldığım için 3070 modeli yoktu ancak 2070'li indirimdeydi 18.900TL'ye almıştım. Bu fiyata memnunum ben.
 
Dün ımmortals fenix rising oyununu oynadım. Bilgisayarın ayarlarından her şeyi yüksek performansa çektim oyunda Ultra High'da. Oyunda işlemci en fazla 85 dereceyi gördü genellikle 80-81-82 arasındaydı. Ekran kartı 75-80 arasında idi. FPS oranım 60-70-80 arasıydı. Klavyede wasd tuşlarında hiçbir sıkıntı yoktu lakin diğer tuşlarda ısı hissediliyordu bende devamında gamepade geçtim. Onun dışında kulaklıksız böyle oynarsanız tam bir işkence çünkü cooler Boost diye bir teknoloji var ve fanları 7000RPM üzerinde çalıştırıyor. Onun dışında Valorant oynadım ve tam ekranın vaad ettiği gibi her şey Ultra'da 240 FPS aldım bazen 220 düştüğü de oldu tabii ancak akıcıydı. Valorant'ta sıcaklık immortals ile hemen hemen aynıydı. Sadece ekran kartı biraz daha düşük (~5 derece). 3. testim ise laptop olduğundan dolayı yatakta oynamaktı deneyeyim dedim ancak altında delikler olduğundan dolayı bacaklarımı anında pişirdi yanı eğer yatakta veya kolukta oynamak istiyorsanız arasına koyacak bir şey alın soğutucu gibi. Peki ses olamasın diye fanların hızını indirince direk işlemci 90 dereceye gidiyor bende oyunun ( immortals fenix rising) FPS sınırını 60'a çektim nasılsa AAA oyun. Valorant'ta ise 140-150 yapınca sessiz oynanabiliyordu yine 80 derecelerde. Büyük ihtimalle siz GE76 modelini alırsanız çok çok daha fazla performans alırsınız ben kasım'da aldığım için 3070 modeli yoktu ancak 2070'li indirimdeydi 18.900TL'ye almıştım. Bu fiyata memnunum ben.

Birkaç laptopa daha bakma fırsatım oldum bunların için ASUS ROG da vardı dediğiniz sıcaklarla hemen hemen aynı sanırım laptopların geneli günümüz ekran kartı ve işlemci çok güçlü olduğundan soğutması da zor olmakta. Bunun için dediğiniz gibi GE76 en ideali gibi geldi çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı