22000 VP hesap dizilir mi?

yunus.366

Centipat
Daha fazla  
22K VP'ye hesap dizilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence dizilir ama dikkatli harca.Ben 11K vp alıp Arcane setini almıştım başka şeyler aldım aldım vp bitti kısacası dikkatli harca.

Mesela asil olabilir yağmacı olabilir mesela 1 hafta sonra yıldız belası 2.0 geliyor ona da bakabilirsiniz

Mesela asil olabilir yağmacı olabilir mesela 1 hafta sonra yıldız belası 2.0 geliyor ona da bakabilirsiniz
Olabilir dediğim gibi vandaldan 2 tane diğer sakinlerine 1ler tane yeterli

Bir de hesabı daha yeni açacağım eski hesabımda bir sürü güzel skini kaçırdın o yüzden yeniden bir hesap açaçagım

Son düzenleme:
2 Vandal 2 Phantom 2 bic al. Bunlar yaklasik ucuzlarindan dizersen 15 k VP eder. 2 tane bp alsqn 17k VP bir classic bir ghost bir op alsan 22 k VP eder.

Yeni acacaginiz hesaba istediğiniz skinin gelme olasılığı ile şimdiki hesabınıza istediğiniz skinin gelmeolasiligi aynı. Ama radyanit Battle Pass alsanız bile çok zor kasılır.

Anladım dediğin mantıklı ama ben kendi rankımda stuck kaldım hem ondan yeni hesap açmayı düşündüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…