2200G sistemde Windows 10'da nasıl FPS arttırılır?

Daha fazla  
Windows 10 Home'dan Pro'ya geçtim ve 10FPS bir düşüş yaşadım nasıl FPS mi artırabilirim? Her şeyi yaptım arka plan uygulamalarını falan her şeyi kapattım format dışında bir öneri sunarsanız sevinirim.

• Ryzen 3 3200G.
  • 2x8 16 GB RAM.
  • RX 570 8 GB.
  • A320 anakart.

Debloat edebilirsin. Nasıl yapabileceğini internetten araştırabilirsin. Bunun dışında Defender Control ile Defender'i kapatabilir. Wub ile güncellemeleri devre dışı bırakabilir, O&O Shut Up++ ile gizlilik ayarlarını düzeltebilirsin. FPS artar mı emin değilim fakat rahatlama olur.

Ayrıca neden Home'dan Pro sürümüne geçtiniz? Pro daha fazla gereksiz özellik bulundurur. İş için kullanmıyorsanız Home veya Home SL kullanmak en mantıklısı. Zaten darboğaz yaşıyorsunuz, işlemciyi daha fazla yormayın.

Debloat edebilirsin. Nasıl yapabileceğini internetten araştırabilirsin. Bunun dışında Defender Control ile Defender'i kapatabilir. Wub ile güncellemeleri devre dışı bırakabilir, o&o shut up++ ile gizlilik ayarlarını düzeltebilirsin. FPS artar mı emin değilim fakat rahatlama olur.

Ayrıca neden Home'dan Pro sürümüne geçtiniz? Pro daha fazla gereksiz özellik bulundurur. İş için kullanmıyorsanız Home veya Home SL kullanmak en mantıklısı. Zaten darboğaz yaşıyorsunuz, işlemciyi daha fazla yormayın.

Pro daha fazla performans verir diye düşündüm keşke yaptırmasaydım yeni format attım ve tekrar bir sürü ağır oyun yükledim sil yükle yapmak istemiyorum yok mu başka öneriniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı