2200G ve RX570 sistem oyun performansı nasıldır?

Hayda çözünürlülük ayarını bilmiyor musun?
Öyle kabaca genel yuvarlak hesap orta, yüksek ayarlar yani. En azından monitörü biliyormuşsun. Oradan artık oyunda kullandığın çözünürlülük ayarını anca tahmin ederiz.

Haydaaa sen çok ön yargılısın ya yani ben sana söyleyem çönürlük ayarını 1440x900 ben kuzeniyim haydaaaa sen bana bir kablo kalınlığını söyle yoksa bilmiyor musun? Ya çocuk görmemş mesaj atmamış sen neyin tribini yapıyon.
Hayda çözünürlülük ayarını bilmiyor musun?
Öyle kabaca genel yuvarlak hesap orta, yüksek ayarlar yani. En azından monitörü biliyormuşsun. Oradan artık oyunda kullandığın çözünürlülük ayarını anca tahmin ederiz.

Kız mısın? La ben onun kuzeniyim 1440x900 çönürlü ynuy oldu mu? Seni bilmiş bu arada kabaca deren adam doğruları söylemiş hat etmişsin yani (ya hatalarınla yüzleşir ya da hatalarınla yüzsüzleşirsin) ya benim bu veletlerden çektiğim ne ya... Kocaefe88 sen galiba 5.sınıfa falan gidiyon qeqweqweqwe :D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı