2200TL 26 jant dağ bisikleti önerisi

Hangi bilgiye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Zaten en fazla fark ettiği yer en çok kullanılan arka aktarıcı ve göbeklerde oluyor.

Jant ve kadro boyutu küçük. Büyük kişiler için uygun değil.
6 yıllık deneyime dayanarak söylüyorum tourney ile altusun arka aktarıcıdaki fark sadece makara boyutu ve dış görünüşü kullanış olarak tamamen aynıdır ama diğer şeylerde altus fark atar özellikle ön viteste
 
Elimde 3 yıldır Salcano NG750 var ve bisikletler hiç sağlam ve kaliteli değil. Zaten jant seti göbekleri çin malı kullanılmış kesinlikle tercih edilmemesi gerekiyor.
Türkiyede ünlü bir marka varsa çöp oluyor zaten genelde bilirsiniz ucuzcuyuz o yüzden dedim zaten arkadaşa kalite ve sağlamlığı sen seçemezsin bu aralıkta diye hepsi aşağı yukarı eşit değerlerde kalite olarak sen rengi hoşuna giden ve bütçene uygun olanı seç ben Dusty 2 ile 53 km ye kadar hız da yaptım gayet rahattım 30 KM civarı yol da yaptım aynı gün içinde yine rahattım tourney set olması bence bir yeni başlayanı en ufak etkilemez arazi performansı gayet iyi bisikletin arkadaşlarım ne paralar verdikleri mtblerle yerlerde sürünürken ben atlaya zıplaya gidiyordum birazda sana bağlı o konuda (hız isteğimi karşılayamadığı için yol bisikletine geçiyorum ben onlara da bir bak hız seviyorsan ).
 
6 yıllık deneyime dayanarak söylüyorum.
Ben de 8 yıllık deneyimime dayarak söylüyorum. Üst seviye bisikletleri toplamakla uğraşan biriyim. Tourney, Altus, Deore, SLX, XT ve yol bisikleti kısmında Claris, Sora, 105, DURA-ACE aktif olarak kullanmış birisiyim. Daha iyi bir model öneriniz varsa paylaşabilirsiniz. Bu forumda her bisiklet konusuna mesaj yazdığımda böyle kişiler gelip fark yok deyip duruyor. Konu sahibinde önerim bisiklet için bu forumu kullanmayıp altta paylaştığım forumu kullanması çünkü burada yanlış bisiklet seçerek çoğu kişi bisikletten soğuyor.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı