2200TL'ye satılan Nike Air monarch IV orijinal mi?

Darwin19

Hectopat
Daha fazla  
Bu siteden bu ayakkabıyı almıştım orijinal gibi duruyor. Kutusunda gri Nike Air ve altında da Air Force'ı yazıyor. Orijinal olup olmadığını nereden anlayabilirim? Birisi 3 gün önce aynı satıcıdan almış ve sahte olduğunu söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen konuyu açana kadar fiyat yükselmiş. 2-3 dakika önce zam geldi. Nike'ın sitesiyle eşitlendi fiyatı. O hâlde Nike'ın sitesinden bakabilirsin.

Nike dışında nereden alırsan al çakma olma ihtimali var. Satıcılar bile bazen ayırt edemiyor, orijinal zannederek replika satıyor.

Yorumlarında bu satıcıdan alan 13 kişi sahte olduğunu söylemiş. 1-2 kişi nike resmi mağazasına gidip kıyaslama yapmış ve ürünlerin farklı olduğunu söylemiş. Bana pek güvenilir gelmedi.

Spor ürünleri alırken tercih edilmesi gereken mağazalar:
barçın
yalı
intersport
sporthink
sportive
sportinn
dalkılıç spor
flo - instreet
deichmann

Geçen hafta almıştım 2200e şu an 3000 olmuş ne yapmam gerekiyor bilmiyorum...

Evet bak o mantıklıymış yukarıda yazılan. Bir Nike mağazasına götürüp internetten böyle bir ayakkabı aldığını, orijinal olup olmadığını öğrenmek istediğini sorarsan belki yardımcı olurlar. Çakma olduğu söylenirse THH yolu gözükür. Paranı geri alırsın.

Evet bak o mantıklıymış yukarıda yazılan. Bir Nike mağazasına götürüp internetten böyle bir ayakkabı aldığını, orijinal olup olmadığını öğrenmek istediğini sorarsan belki yardımcı olurlar. Çakma olduğu söylenirse THH yolu gözükür. Paranı geri alırsın.

Didimde yaşıyorum ama didimde Nike mağazası yok. Fotoğraftaki yere atıyor beni, bu gibi bir yere götürsem yine olur mu?

1734169821808.png

Muhtemelen, kim işini adam akıllı yapıyor ki?

Doğru. Bu adama götürsen sana sahte demez. Belki benden aldı, başka yerden aldım diye beni test ediyor diye düşünür.

Satıcı bana böyle mesaj attı fakat bu faturada ile orijinal olmasının ne alakası var? Mağaza adına fatura var Nike ile alakalı herhangi bir şey yok.

1734180167584.png

Geri
Yukarı