2250 TL arası bisiklet önerisi

  • Konuyu başlatan Nmimi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 786
Ben bir bisiklete 2-3 bin TL para vermektense basit 1500 TL bir bisiklet alıp onu iyi donanımla (kaliteli fren, vites, süspansiyon) ile güçlendirmek isterdim (hem daha ucuz hem de daha hoşa gidiyor.
 
Bu forumdaki herkese söylüyorum, Kron-Salcano-Fuji-Sedona vb. diğer markaların kadroları, aşırı derecede kırılgandır, can sağlığınız için almayın. Salcano kullanıyordum kadroyu ortadan ikiye ayırdım, çenem yarıldı, yüzümde asfaltta sürüklenmemden dolayı zımpara etkisi altında doku zedelenmesi oluştu gözümün sol tarafında, hem de küçük değil çok büyük, omzum çatladı, garantiden yeni kadro geldi şimdi o da çaltak duruyor.

.png


Herhangi bir Mosso alın, Mosso olması yeterli, Corelli'de düşünülebilir.
 
Oradaki markalardan değil camp Journey 780 marka bisikletim var o fiyata o kalitede başka bisiklet yok piyasa da istersen daha fazla bilgi verebilirim

Bu bisikletten haberdarım, bisiklet güzel ama piyasa ederi 2200-2400'lerde, sebebi ise üstündeki maşa, 2700 yine fazla ancak kadrosu aşırı sağlam bir bisiklet.
 
Bu bisikletten haberdarım, bisiklet güzel ama piyasa ederi 2200-2400'lerde, sebebi ise üstündeki maşa, 2700 yine fazla ancak kadrosu aşırı sağlam bir bisiklet.
Şuan bilgidiğim kadarıyla satışı yok internette ve en son internetteki sıfır fiyatı 3200tl idi ve maşasına gelecek olursak 130mm maşası var ve gayet kaliteli bir maşa markasını hatırlamıyorum ama fiyatı 1000tlnin üzerindeydi ilaveten bisiklette 250tl civarında eklenti var düşünürsen ztn dediğim gibi indirim yaparım
 
Şu an bilgidiğim kadarıyla satışı yok internette ve en son internetteki sıfır fiyatı 3200TL idi ve maşasına gelecek olursak 130mm maşası var ve gayet kaliteli bir maşa markasını hatırlamıyorum ama fiyatı 1000TL'nin üzerindeydi ilaveten bisiklette 250TL civarında eklenti var düşünürsen zaten dediğim gibi indirim yaparım

Sıfırı zamanında 2800 TL'ye satıldı en son kalanı ise 3200 TL'ye satılıp yapımı durdu diye biliyorum, üstünde eklenti varsa 2700'e gidebilir, üstündeki amortisör tahminimce SR Suntour XCR ya da Epicon bir maşa, XCR ise XCR'nin en üstü, değilse Epiconun orta halli maşasından.
 

Geri
Yukarı