2250 TL Masaüstü Hazır PC Tavsiyesi

semih.olgunz, ]O fiyata hazır sistem alırsan içinden ancak GT730 çıkar ve seni tatmin etmez.
https://www.itopya.com/Hermes-1050T...ming-8GB-DDR4-RAM-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/
Bunu öneririm. Yanına SSD ve 8GB RAM eklersen tam istediğin fiyata gelir ama sana kalmış böyle de güzel. Veya ekran kartını RX 470 yapabilirsin.

Ben 2500Tl'ye topladım. Ama aklıma sonradan dank etti Amd toplayabilirmişim çok daha ileri götürürmüş bilemedim. Sistemim götürür ama ne kadar bilmem?

semih.olgunz, ]O fiyata hazır sistem alırsan içinden ancak GT730 çıkar ve seni tatmin etmez.
https://www.itopya.com/Hermes-1050T...ming-8GB-DDR4-RAM-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/
Bunu öneririm. Yanına SSD ve 8GB RAM eklersen tam istediğin fiyata gelir ama sana kalmış böyle de güzel. Veya ekran kartını RX 470 yapabilirsin.

Ben 2500Tl'ye topladım. Ama aklıma sonradan dank etti Amd toplayabilirmişim çok daha ileri götürürmüş bilemedim. Sistemim götürür ama ne kadar bilmem?
Sorun Amd kartların piyasada olmaması. Bazı sitelerde stokta olsa bile olmuyor. Bir arkadaş bunun için konu açmıştı. Kartı sipariş etmiş ama gelmemiş. Arayınca stokta olmadığı için demişler.

6GB alıp baska birseylerin fiyatından kisarak yapabilir miyiz birşeyler? Eger 6GB olarak alırsak ne kadar bi fiyat fark eder
Ebrar bilgisayar var. Donanım arşivi var. O bu yerden bilgisayar topluyor. Güvenilir mi bilemem ama donanım arşivi topluyorsa güvenilirdir herhalde. Forumda araştırabilirsin. ( bende araştırıcam)
cccee78100882b3c1fbe08b2be0e939c.jpg

Kasa konusunda emin değilim. Ucuz olması ve bütçe olmayışı.
Edit: Ekran kartının tam verimini alamıcaksın.( darboğaz olucak ) yine de gtx1050 ti den daha performanslı olur. İleri için işlemci değiştirebilirsin. Gtx1050 ti ve SSD konusunda şüphem yok desem yalan olur.
Edit2:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı