2250 TL'ye monitörsüz sistem tavsiyesi

Bütçe
2250
Ekran kartı bile yok bence almayın 2. el makul.

Bende aynı fikirdeydim fakat 1200 AF'li bile zor oluyor neredeyse her şey 0'ın sadece 50TL altında 2.el piyasası da bitmiş artık. 750 Ti desen 500 600 arası anakartı ileri dönük olsun desen B450'ler 0la aynı fiyatta. APU ve A320 en mantıklısı. Belki onları 2.el yapıp en azından 750ti alabilirsiniz.

Ne desen haklısın Türkiye'de bence bilgisayar ve konsol devri bitiyor gibime geliyor.

Ekran kartı bile yok bence almayın 2. el makul.

Siz ne kadar da bilgisizsiniz, işlemcide Vega 8 ekran kartı dahil, GT 1030 ve RX 550 performansı veriyor, gidin bir şeyler öğrenin.
Kardeşim hep kızgın atınca bir şeyi çözmüş olmuyorsun.

Siz ne kadar da bilgisizsiniz, işlemcide Vega 8 ekran kartı dahil, GT 1030 ve RX 550 performansı veriyor, gidin bir şeyler öğrenin.

Sakin dostum, sadece harici yok performans düşük olur demek istemiş.

İyi diyene bak, VX Plus öneriyorsunuz, gerçekten bu bilmeden konuşanlardan bıktım.
SSD kronik sorunlu.
Çıplak bir anakart önermişsiniz, hocam biraz öğrenin donanım parçalarını.

İyi diyene bak, VX Plus öneriyorsunuz, gerçekten bu bilmeden konuşanlardan bıktım.
SSD kronik sorunlu.
Çıplak bir anakart önermişsiniz, hocam biraz öğrenin donanım parçalarını.

SSD kötü diyen kaynağı göster. Anakart düşük bütçe de can kurtaran gibidir BIOSTAR candır. VX Plus'un neyini beğenmediniz acaba? Forumda tavsiye ettiğim PSU'ya çöp diyeni ilk kez görüyorum. Ben bunu herkese önerdim. Ne önerseydim Power Boost mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…