23.000 TL sistem tavsiyesi

3080 1080P darboğaz olur dostum DSR kullanman gerekir haberin olsun. + olarak bunu öneririm parçalar muazzam kalitede

3080

Haa evet ben onu unuttum 1080P monitörüm var, darboğaz yaparsa sorun. 3070Ti sistemde sorun olur mu.

Hafif sorun olur ama 3070 ile arasındaki farka 1080P'de değeceğini düşünmüyorum.
Parası varken üst model alması iyi dostum aslında NOVA sistem gerçekten kaliteli anakart vesaire ilerde sıkıntı yaşamaz. Ayrıca ben fiyatını uygun buluyorum.

Parası varken üst model alması iyi dostum aslında nova sistem gerçekten kaliteli anakart vesaire ileride sıkıntı yaşamaz. Ayrıca ben fiyatını uygun buluyorum.

Fiyatı kötü değil fakat 1080p için değecek bir fark yok. Tabii parça kalitesi sebebiyle düşünülebilir.

Fiyatı kötü değil fakat 1080p için değecek bir fark yok. Tabii parça kalitesi sebebiyle düşünülebilir.
Arkadaş sadece oyun degil yazılımla da uğraştıgı için üst model mantıklı.

Arkadaş sadece oyun degil yazılımla da uğraştıgı için üst model mantıklı.

Evet almışken düzgün bir şey olsun kafasındayım parçalar kaliteli olmasını istiyorum. Şimdi bunda ne özelleştirme yapmalıyım hocam, RAM 3600 MHz olan Adata'yı seçtim bir de 1TB yaptım. NOVA-3070 Ti alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…