23.000 TL sistem tavsiyesi

Emrah Gökçe

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, halihazırda kullandığım dizüstü bilgisayarımı bir kenara kaldırıp sabit masaüstü bir bilgisayara geçmek istiyorum. Bilgisayarı kullanma amacım genel olarak iş odaklı fakat arada Elden Ring tarzı oyunları da oynatabilsin. Yazılım ile uğraştığım için işlemcisi güçlü olması gerek ekran kartından kısabiliriz bunun için. Ayrıca dizüstünü bırakacağım için tek monitöre düşmekte olmaz bir de monitör alacağım yanına, elimde şu an AOC 144Hz'lik bir monitörü var. Monitör olarak ekran görüntüsü güzel olsun sıkıntı çıkartmasın uzun saatler baktığımda. Maksimum 25.000 TL'ye çıkabilirim. Ayrıca sıfırdan parçaları tek tek toplamakla da uğraşmak istemiyorum arada çok fiyat farkı olmaz ise eğer. Hazır sistemler daha çok tercih ederim tak çalıştır. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Ramler 3600. SSD 1TB Adata yapın. Monitörle birlikte 23.5K tutuyor.

RAM'ler 3600. SSD 1TB Adata yapın. Monitörle birlikte 23.5k tutuyor.

Merhaba sistemi sevdim tavsiye için sağ olun, işlemci ve anakart uzun ömürlü müdür bir de bu site güvenilir mi gaming.gen.tr.

Merhaba sistemi sevdim tavsiye için sağ olun, işlemci ve anakart uzun ömürlü müdür bir de bu site güvenilir mi gaming.gen.tr.
İşlemci üzmez merak etmeyin kullanıyorum oyun ve iş alanında gayet güçlü. Anakartta ortalama diyelim yeterli sıkıntı olmaz. Siteye gelirske kendi sistemimi oradan aldım bı problem olmadı.

İşlemci üzmez merak etmeyin kullanıyorum oyun ve iş alanında gayet güçlü. Anakartta ortalama diyelim yeterli sıkıntı olmaz. Siteye gelirske kendi sistemimi oradan aldım bı problem olmadı.
Anakartı yükselteyimmi peki kaliteli olması açısından, birde FSP iyi bir markamıdır güç kaynağı için.

Anakartı yükselteyimmi peki kaliteli olması açısından, birde FSP iyi bir markamıdır güç kaynağı için.
FSP iyi bir marka. Anakart B450 yeterli fakat 800 TL sizin için sıkıntı olmuyorsa B550'ye yükseltilebilir.

Tamam arkadaşlar sağ olun, RAM 3600 yaptım SSD 500 bıraktım elimde var bir tane fazla. Bu şekilde alacağım.

1676115400902.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı