23.000 TL sistem tavsiyesi

Hocam tekrardan merhaba, dediğiniz monitörü aldım Lenovo olanı, o geliyor. Bilgisayarı henüz almadım, karşıma çok seçenek çıkıyor. Bütçeyi biraz daha arttırabilirim diye düşünüyorum, almışken iyi bir şey olsun. Gaming gen TR sitesinden 3070 Ti veya 3080'e yönelmeyi düşünüyorum. Hangisini öneririsiniz?
3080 1080P darboğaz olur dostum DSR kullanman gerekir haberin olsun. + olarak bunu öneririm parçalar muazzam kalitede

3080

3080 1080P darboğaz olur dostum DSR kullanman gerekir haberin olsun. + olarak bunu öneririm parçalar muazzam kalitede

3080
Haa evet ben onu unuttum 1080P monitörüm var, darboğaz yaparsa sorun. 3070Ti sistemde sorun olur mu.

Parası varken üst model alması iyi dostum aslında nova sistem gerçekten kaliteli anakart vesaire ileride sıkıntı yaşamaz. Ayrıca ben fiyatını uygun buluyorum.

Fiyatı kötü değil fakat 1080p için değecek bir fark yok. Tabii parça kalitesi sebebiyle düşünülebilir.

Arkadaş sadece oyun degil yazılımla da uğraştıgı için üst model mantıklı.

Evet almışken düzgün bir şey olsun kafasındayım parçalar kaliteli olmasını istiyorum. Şimdi bunda ne özelleştirme yapmalıyım hocam, RAM 3600 MHz olan Adata'yı seçtim bir de 1TB yaptım. NOVA-3070 Ti alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı