23.000TL'ye kadar 17 m² oda için klima tavsiyesi

Midea alacaksanız cihazı satan ve montajı yapan yer aynı olmalı. İnternet üzerinden satılan Midea klimaların fiyatına montaj dahil değildir. Montaj fiyatı olarak da ortalama 7 - 8 bin TL talep edilebilmektedir. Sorun yaşadığınız zaman da çözümü daha meşakkatli olur. Bu yüzden tavsiye etmem.

Sadece soğutma amacıyla kullanmayı düşünüyorsanız Gree Fairy modeline de bakabilirsiniz. Doğrudan Midea Xtreme Save'in rakibidir. Sadece, ısıtmada inebildiği watt değeri bakımından Midea'ya göre daha geridedir. Bu da firmanın tercihinden kaynaklı bir durumdur.
Sadece soğutma için düşünüyorum. Gree Fairy modeline baktım sanırım fiyatları birbiri ile aynı. Birkaç Midea servisi ile görüştüm 1 yerden 31.000TL teklif aldım onu değerlendireceğim yüksek ihtimal. Multi klimalara baktım fakat kime sorsam önermediklerini söylediler.

Hocam son olarak Baymak elegant plus 9000 btu modeli hakkında bilginiz var mı? Bütçeyi biraz aşıyor ama hepsiburada yorumları iyiydi. Fiyat farkına değer mi?

Sadece soğutma için düşünüyorum. Gree Fairy modeline baktım sanırım fiyatları birbiri ile aynı. Birkaç Midea servisi ile görüştüm 1 yerden 31.000TL teklif aldım onu değerlendireceğim yüksek ihtimal. Multi klimalara baktım fakat kime sorsam önermediklerini söylediler.
Gayet iyi fiyat. Hatta o paraya alınabilecek en mantıklı seçenek de diyebiliriz.

Hocam son olarak Baymak elegant plus 9000 btu modeli hakkında bilginiz var mı? Bütçeyi biraz aşıyor ama hepsiburada yorumları iyiydi. Fiyat farkına değer mi?
Baymak markasının klimaları Çinli AUX firması tarafından üretilmektedir. Üretim kalitesi olarak Midea'dan daha geridedir. Ayrıca, konuda bahsi geçen modellere kıyasla daha düşük performansa sahiptir. Uygun fiyatlı olsaydı tercih edilebilirdi ama şu haliyle tercih etmenin pek bir mantığı yok.

Alacakken zam geldi biraz beklemeye karar verdim. Beklerken de biraz daha bakınayım dedim Samsung ar35 diye bir modele denk geldim bu model nasıldır hocam?

Alacakken zam geldi biraz beklemeye karar verdim. Beklerken de biraz daha bakınayım dedim Samsung ar35 diye bir modele denk geldim bu model nasıldır hocam?
Samsung'un bu modeli de Midea tarafından üretilmektedir. Kaira, Bosch CL2000U, Rota Seal, Airfel gibi cihazlarla aynı altyapıyı taşımaktadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı