5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 16 Haziran 2023 #11 noyatah dedi: Anladım, iyi ki sormuşum o zaman. Buna bakacağım, sizce sistem nasıl? Değer mi yani Genişletmek için tıkla... Yani NVIDIA olduğu ve her site zam yaptığı içim bir süredir bakmıyordum. AMD olarak çok daha ucuza ve çok daha güçlü sistem var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
noyatah dedi: Anladım, iyi ki sormuşum o zaman. Buna bakacağım, sizce sistem nasıl? Değer mi yani Genişletmek için tıkla... Yani NVIDIA olduğu ve her site zam yaptığı içim bir süredir bakmıyordum. AMD olarak çok daha ucuza ve çok daha güçlü sistem var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
noyatah Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2023 #12 599108 dedi: Yani NVIDIA olduğu ve her site zam yaptığı içim bir süredir bakmıyordum. AMD olarak çok daha ucuza ve çok daha güçlü sistem var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ben çok bilgisayar işinden anlamıyorum ama çevremdeki kişiler işte AMD driver sıkıntılarından vb dolayi alınmaz diyor sürekli. NVIDIA daha uzun süre gider diyorlar ama bilemedim şimdi
599108 dedi: Yani NVIDIA olduğu ve her site zam yaptığı içim bir süredir bakmıyordum. AMD olarak çok daha ucuza ve çok daha güçlü sistem var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ben çok bilgisayar işinden anlamıyorum ama çevremdeki kişiler işte AMD driver sıkıntılarından vb dolayi alınmaz diyor sürekli. NVIDIA daha uzun süre gider diyorlar ama bilemedim şimdi