M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.563 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 23 Nisan 2021 #11 Krmdmrz dedi: Sizce fiyatı ne kadar olur, ne kadara kadar alınabilir? Genişletmek için tıkla... Az stoklu çıkarsa uygun olabilir ama sitede 5.6k şu an. Fazla stok olursa çok indirim olacağını sanmıyorum.
Krmdmrz dedi: Sizce fiyatı ne kadar olur, ne kadara kadar alınabilir? Genişletmek için tıkla... Az stoklu çıkarsa uygun olabilir ama sitede 5.6k şu an. Fazla stok olursa çok indirim olacağını sanmıyorum.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 23 Nisan 2021 #12 Muhammet 64 dedi: Az stoklu çıkarsa uygun olabilir ama sitede 5.6k şu an. Fazla stok olursa çok indirim olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 3.500'e bulunuyor 5K nasıl fiyat öyle. 2500'den fazla verilmemeli.
Muhammet 64 dedi: Az stoklu çıkarsa uygun olabilir ama sitede 5.6k şu an. Fazla stok olursa çok indirim olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 3.500'e bulunuyor 5K nasıl fiyat öyle. 2500'den fazla verilmemeli.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.563 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 23 Nisan 2021 #13 Krmdmrz dedi: 3.500'e bulunuyor 5K nasıl fiyat öyle. 2500'den fazla verilmemeli. Genişletmek için tıkla... İncehesap işte. 3.5 k'ya düşürürse çok indirim yapmış gibi görünecek. Satış stratejisi.
Krmdmrz dedi: 3.500'e bulunuyor 5K nasıl fiyat öyle. 2500'den fazla verilmemeli. Genişletmek için tıkla... İncehesap işte. 3.5 k'ya düşürürse çok indirim yapmış gibi görünecek. Satış stratejisi.
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #14 Ekran kartları uygun olursa sömürürler zaten. Umut 77 dedi: Gamepower Calypso iyi bir model. İndirime girerse onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır iyi bir model değil. Yanlış biliyorsun.
Ekran kartları uygun olursa sömürürler zaten. Umut 77 dedi: Gamepower Calypso iyi bir model. İndirime girerse onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır iyi bir model değil. Yanlış biliyorsun.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #15 Seandear dedi: Ekran kartları uygun olursa sömürürler zaten. Hayır iyi bir model değil. Yanlış biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Neden kötü bir model? O klavye ile hiç sorun yaşayanı görmedim ben şu ana kadar.
Seandear dedi: Ekran kartları uygun olursa sömürürler zaten. Hayır iyi bir model değil. Yanlış biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Neden kötü bir model? O klavye ile hiç sorun yaşayanı görmedim ben şu ana kadar.
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #16 Gamepower Calypso Şikayetleri - Şikayetvar Gamepower Calypso şikayetleri için tıklayın! Gamepower yorumları ve Gamepower Calypso şikayetleri sikayetvar.com'da! www.sikayetvar.com
Gamepower Calypso Şikayetleri - Şikayetvar Gamepower Calypso şikayetleri için tıklayın! Gamepower yorumları ve Gamepower Calypso şikayetleri sikayetvar.com'da! www.sikayetvar.com
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #17 Seandear dedi: Gamepower Calypso Şikayetleri - Şikayetvar Gamepower Calypso şikayetleri için tıklayın! Gamepower yorumları ve Gamepower Calypso şikayetleri sikayetvar.com'da! www.sikayetvar.com Genişletmek için tıkla... O kadar satılmasına rağmen 6 tane şikayet var sadece. Hepsi de sıvı döküldükten sonra olmuş. Bu onu kötü yapmıyor.
Seandear dedi: Gamepower Calypso Şikayetleri - Şikayetvar Gamepower Calypso şikayetleri için tıklayın! Gamepower yorumları ve Gamepower Calypso şikayetleri sikayetvar.com'da! www.sikayetvar.com Genişletmek için tıkla... O kadar satılmasına rağmen 6 tane şikayet var sadece. Hepsi de sıvı döküldükten sonra olmuş. Bu onu kötü yapmıyor.