Bence gayet güzel bir sistem. Bende toplasam böyle toplardım. Soğutucu 3 koridorlu. Yani soğutucu hariç bir problem göremedim ben. Tabi stok fandan iyidir orası ayrı mesele. Kasayı ise VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - COMMANDER 700W PENCEREL almanız daha mantıklı olur bence. Çünkü powerin markası ne olursa olsun, ne kadar kaliteli olursa olsun 1-2 yıl sonra %15'e kadar performans kaybı verebiliyor. (Chip'de bir testde izleme şansım olmuştu.) Soğutucu ise Akasa Venom İşlemci Soğutucusu GittiGidiyor'da 104131430 bu tarz birşey seçilmeli diye düşünüyorum. Tabi sizin verdiğiniz linkdeki olmaz demiyorum. Sağdece o soğutucuyla içim pek rahat etmezdi benim. Monitöre gelirsek çalıştığım internet cafeden örnek veriyorum. Kullandığımız monitör bunlar: HP 23.6" E5Z95AA LED Monitör 5ms (V241a) | Monitör-LCD | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş 5 ms tepkime süresi var fakat gerçekten çok güzel ve net bir görüntüsü var. Ayrıca 2 ms ile 5 ms arasındaki farkı gözle görebileceğimize inanmıyorum pek. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İkisi kafa kafaya ekrankartı fakat Physx'den vaz geçme Desteklenen Physx'li oyun sayısı çok fazla ve inan insanı çok cezbediyor. Hem olurda ileride küçük çaplı render'e merak salarsan cuda çekirdekleri çok işine yarar
Physx'den örnekler:
Metro 2033
Metro ll
Mafia 2
Batman arkham city
Batman arkham origins
Borderlands 2
Sacred 2
Hawken
Warfreme
Daha sayamadığım bir çok oyunda kullanabilirsin Physx'i. Benim tercihim nVdia olurdu doğrusu. Ayrıca çok sık sürücü güncelliyorlar.
Contact 30 gayet iyi bir soğutucudur. Zaman zaman 212 Evo'yu bile geçmektedir. Bu arada bende 770'den yanayım ama tabi ki de asıl bütçesini arkadaş biliyor..