Arkadaşlar merhaba, 2300 TL bir bütçem var. Şu anda kullanmış olduğum kasa Power Boost'un kasası, içinde 650 Watt 80Plus Power güç kaynağı bulunmakta. Ekran kartı olarak Gigabyte'ın GTX 1660 Super ekran kartını kullanıyorum. Ileride 3060 veya 3060 Ti ile yükseltme yapacağım, güç kaynağı güç olarak yeterli olabilir ancak kalitesi sorun çıkartır diye düşünüyorum. Sizce 2300 liraya kaliteli bir 650 veya 750 Watt Power Supply ile 1080p 144 Hertz monitör mu almalıyım, yoksa sadece 2K 144Hz IPS 27 inç bir monitör mu almalıyım?
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadas ne tur bir panel istedigini belirtmemis. Oyun oynamak için dusunuyor sandim bunu onerdim kalitesiz bir monitör degil. Ayrica FSP'nin hydro k modeli gayet kalitelidir. Bu forum dahil bircok forumda onerilmektedir. IPS istiyorsa attiginiz monitör alinmali. Yorumu duzenledim.
@Adrestia TN panel oyun için olsa bile üzer. Kullanmış biri olarak renk kalitesi berbat ötesi. Ayrıca attığınız PSU'ya kötü demedim. Sadece 50 TL ucuza daha iyi bir PSU olduğu için önermedim.