23000 TL monitör dahil sistem önerisi

Daha fazla  
23000'e kadar bütçem var içinde en az 144 Hz olan monitör dahil sistem önerebilir misiniz? Her oyunu ultrada açmasına gerek yok 3 4 yıl beni götürsün yeter.

Monitör dahil hazır sistem bulamadım, hazır sistem alıp monitörü de ayrı olarak sipariş etmeniz daha uygun olur.

20.7 Bin:
Tıkla. ; Bütçe biraz daha artarsa 5600 yapıp işlemciyi sipariş verebilirsiniz. Bu sistem eğer yeni nesil oyunları ultra ayarlarda 1080p de oynayacaksanız sizi yeterince tatmin eder içindeki 4060 ekran kartı DLSS teknolojisi ile oyunlarda yüksek fps değerlerine ulaşmanızı sağlayacaktır.

17.5 Bin: Tıkla. ; Bu sistemde adından geldiği gibi biraz daha giriş seviyesi ama yine yeni nesil oyunlarda sizi ultra-high karışık ayarlarda oynatacaktır, en az 2 sene daha sizi tatmin eder, yeni çıkacak/çıkmış çoğu oyunu açacağını ve medium-high ayarlarda 60 FPS üzeri oynatacağına eminim.

Sistemlerle alakalı FPS Videoları için ekran kartı ve işlemciyi Örnek: RTX 4060 + Ryzen 5500 Game Test yazıp, oyunlardaki FPS değerleriyle ilgili videolara erişebilirsiniz.

Sistem olarak bunu alın KUARK-ENTRY / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8G 8GB / 500GB NVME M.2 SSD / 16GB DDR4 / GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
Monitor olarak da bunu alın https://www.hepsiburada.com/lenovo-...siyah-ips-monitor-67b7gacbtk-pm-HBC000059XX6G 23 bin TL bütçe ile bundan daha iyisini bulamazsınız alın geçin.

Kalan paraya monitor gelmez diye dislike attım siz bana niye attınız sebebini söyler misiniz güldürdünüz yine

İkinci attığınız çok hoşuma gitti ama maalesef bütçeyi aşıyor.

Monitörde daha ucuz bir şey bulunabilir mi?

Monitöre 5K ayırıp 18k ya RX6600'lü sistem atmış olmanız kadar gülünç değildir sanırım.

Monitöre 5K ayırıp 18k ya RX6600'lü sistem atmış olmanız kadar gülünç değildir sanırım.
Monitör önemli bir parça sağlam kasa dizip 60 Hz monitörle oynamak kadar kötü bişey yoktur tahminimce benim attığım yanit açıklamalı olarak yazdım zaten gerisi arkadaşa kalmiş

İkinci attığınız çok hoşuma gitti ama maalesef bütçeyi aşıyor.

Monitörde daha ucuz bir şey bulunabilir mi?

Hocam biraz daha para ekleme şansınız varsa 3-3.5 k bandında iyi monitör bulursunuz sistem gerçekten hoş 6750XT 4060'ı bile fena halde tokatlayacak güçte arkadaşların önerdiği RX 6600 yanında çocuğu gibi kalır.

Monitör önemli bir parça sağlam kasa dizip 60 Hz monitörle oynamak kadar kötü bir şey yoktur tahminimce benim attığım yanit açıklamalı olarak yazdım zaten gerisi arkadaşa kalmiş.

Biliyorum hocam 180Hz monitöre geçeli 2 ay oldu. Zaten attığınız ilk sistem gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…