230TL RGB Mekanik oyuncu klavyesi önerisi

Son durum ne? ne aldın ? Bende arayış icindeyim de ondan dolayı soruyorum.

Hocam Everest'ten uzak durun...

Hocam Everest'ten uzak durun...
Bende çoğu kişinin bu tavrı yüzünden şuanda uzaklaştım . Şuanda Motospeed ck 108 ile Hyperx alloy FPS arasında kaldım. Hyperx kaliteli fakat RGB değil vr ben RGB'den çok hoşlanıyorum. Ck 108 ise RGB fakat kalitesi tartışılır.

RGB için paranızı çöpe atmayınız. Şunu bilinki RGB sizi daha iyi oynatmayacak. Bende bir aralar RGB hastasıydım ama bir zaman sonra sıkıyor.

Edit: Hortlatmışım galiba kusura bakmayın

RGB için paranızı çöpe atmayınız. Şunu bilinki RGB sizi daha iyi oynatmayacak. Bende bir aralar RGB hastasıydım ama bir zaman sonra sıkıyor.

Edit: Hortlatmışım galiba kusura bakmayın
Biraz oyle oldu. Aynen sıkıyor bir süreden sonra. Zaten hyperx allaoy FPS aldım. Gayet memnunum. Ondan sonra çinden 100 TL ye rgb bir tane aldım. İçimde kalmadı . Ama hyperxi kullanıyorum diğerini laptopta falan kullanıyorum.

@Silinen üye Bu çıktı hocam ve çok güzel paketlenmişti. yanında 2 tanede hediye yollamışlar kapı koluna oyundayım girmeyin diye güzel bi askı vardı bide ininal kart yollamışlar çok memnun kaldım ben.

Dosya Ekleri

• IMG_0116-min.JPG
    689,2 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…