24.000 TL'ye Samsung LS27DG602suxuf, 27" alınır mı?

Apostropher

Femtopat
Daha fazla  
Fiyatına değer mi? Yoksa 2K IPS monitörü 10-15bine almak mı mantıklı.

Fiyatına değer mi? Yoksa 2K IPS monitörü 10-15bine almak mı mantıklı.

Samsung Odyssey OLED G6/G60SD S27DG60 Review puanları aşırı iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC al bence bütçe sorunun yoksa fazla param var kafam rahat diyorsan diğerinide tercih edebilirsin sana kalmış ama F/P dersen ben AOC derim kimsede kusura bakmasın :D
ve 360 HZ bir monitör yani 360 fps alıyor musun fps oyunlarında oda var hocam :D?

Attıklarımın birinin eksisi va panel olması onun dışında pek bir eksisi yok ama istersen 244 hz yeni tip paneldende alabilirsin.

Bende o monitörü almayı planlıyordum 23K olduğunda ama 250 CD parlaklık beni korkuttu ve vazgeçtim.

Ben genelde parlaklığı en düşükte kullanıyorum. Bu yüzden pek sorun olmaz gibi geldi ama bazı kullanıcılar cızırtı geliyor demiş bir de cs oynarken alt tab atınca görüntünün tekrar gelmesi 30 sn falan sürebiliyormuş. Kimisi bir problem yaşamamış biraz da şans işi gibi.

Ben genelde parlaklığı en düşükte kullanıyorum. Bu yüzden pek sorun olmaz gibi geldi ama bazı kullanıcılar cızırtı geliyor demiş bir de CS oynarken Alt Tab atınca görüntünün tekrar gelmesi 30 sn falan sürebiliyormuş. Kimisi bir problem yaşamamış biraz da şans işi gibi.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam bu panel çok ısındığını duymuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı