24" 144 Hz Monitör Önerisi

KARATECİ KEDİ

Hectopat
24 inç 144Hz 1ms özelliklerinde monitör önerebilir misiniz? Uygun fiyatlı olursa sevinirim.

AOC C24G1 kullanıyorum çok güzel

AOC 24G2U modelini öneririm. Görüntü kalitesi çok başarılı sadece benim gibi yüksek parlaklık seven bir kullanıcı iseniz biraz hayal kırıklığına uğratabilir çünkü 250 cd/m2 parlaklık değeri biraz az.

Dostum ciddi olamazsın parlaklığı 0'da kullanıyorum ve geceleri karanlık ortamda bile rahatsız olduğum oluyor parlaklığı son derece tatmin edici bence .

Dostum ciddi olamazsın parlaklığı 0'da kullanıyorum ve geceleri karanlık ortamda bile rahatsız olduğum oluyor parlaklığı son derece tatmin edici bence .

Bende ASUS'un 400 cd/m2 olan bir modelini kullanıyorum ve geceleri dışında her zaman parlaklık 100'de 100'de. Tercihler .

Bende ASUS'un 400 cd/m2 olan bir modelini kullanıyorum ve geceleri dışında her zaman parlaklık 100'de 100'de. Tercihler .

Benim odamın hiç ışık almaması etken olabilir ya hatta bu durumu garipsedim insanlar parlaklığı için alıyor bu monitörleri ben parlaklık 0'da kullanıyorum aldığımdan beri alışkanlıklar diyelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…