24" 240Hz monitor öneririsi

Sukushimi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bana 24inch 240Hz 0.5ms IPS panel ghosting sorunu olmayan düzgün sağlam bir oyuncu monitörü önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullandım 2-3 ay şimdi de satıyorum gayet güzel monitör. Soruların varsa alabilirim.

Merhaba, bana 24inch 240Hz 0.5ms IPS panel ghosting sorunu olmayan düzgün sağlam bir oyuncu monitörü önerir misiniz?
En popüler Viewsonic xg2431 var ama arkadaşın attığı odyssey g4 ile neredeyse hiç farkı yok, hatta bazı konularda geri bile kalıyor ve fiyatı gereksiz pahalandı. Samsung hiç zam yemedi sanırım.

IPS'i falan bilmem ama kesinnikle Casper Excalibur alma çöp garanti hizmetide yok kendiliğinden ayaklığı kırılıyor taksiti bitmeden elinde kalıyor Casper Excalibur monitörleri kesinnikle tavsiye etmiyorum.

Sağlam bir 240Hz monitör ile 360Hz arasında fark yok, buna bakabilirsiniz.

Bunu almayi dusunuyorum guzele benziyor
FPS oyunlarinda rahat 360 geciyor zaten teşekkürler ghosting falan var mi peki?

@codfanıyım hocam deneyimlerinizi nasıldır?

Monitoru aldıgımda her şey çok güzeldi ama arkasından cızırtı sesi geldiğini fark ettim ve monitorde parlak piksellerde vardı cızırtı sesi 360Hz'den kaynaklandıgını gördüm ama gene de garantiden değiştirdim yeni gelen monitordede aynı sorunlar oldugunu gordum ve para iadesi talep edip üstüne biraz daha para koyup BenQ XL2566k aldım bunlardan önce de ViewSonic XG251g kullandım onda da OSD ekranı bozuktu diye sattım şu an kullandıgım BenQ XL2566k çok güzel bir monitor fakat bunda da cızırtı sesi ve 1 adet parlak piksel var 1 yıl olacak ama hala kullanıyorum gerçekten çok güzel bir monitor DyAc+ falan var ama uygun oldugum bir zaman garantiden değiştirebilirim AW2523HF kötü bir monitor degil ama bana gelenler bu şekilde geldi yoksa görüntü kalitesi ve görünüşü gerçekten çok iyi duruyor panel kaliteside güzel bütçenize uyuyorsa alabilirsiniz hemen hemen piyasadaki her 360 Hz monitoru deneyimleme fırsatım oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı