24.250 TL ile ne yapılabilir?

baraj

Femtopat
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 24.250 TL param var. Ne yapabilirim bu para ile? Garanti yatırım olabilir. İş kurulabilirse iş de olabilir.

Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 24.250 TL param var. Ne yapabilirim bu para ile? Garanti yatırım olabilir. İş kurulabilirse iş de olabilir.
Borsa oynayabiliyorsaniz deneyin ama tecrübeniz yoksa faize koyun

Bu biraz da sana bağlı. Risk alırım diyorsan dövize ya da sanal paralara oynayabilir, hayır ben paramı korumak istiyorum dersen altına yatırabilir, ya da ben yerimde durmam diyorsan o parayla bazı küçük işler yapıp daha büyük paralar kazanabilirsin.

Bir gecede çatır çutur yiyebilirsin , ya da dolara yatırıp kazanabilirsin .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu en iyi kendin bilirsin fakat ben altından hiçbir zaman kâr edemedim. Sen de borsayı biliyorsan orada katlarsın yoksa bir şirkete yatırırsın ya da dolar Euro alıp 1 sene bekle zaten 24 binin devlet sayesinde 27 28binlere çıkar.

Şu an dolar, Euro ve altına yatırma. Bir bankaya faize koy.

22 ekim TCMB toplantısında politika faiz artışına gidilecektir. Bu puan artışından sonra dolar ve euro alım fırsatı verecektir. Paranın 15.000₺ kadarına dolar, 2 ata lira kalan para ile gram altın diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…