Zinederon
Hectopat
Daha fazla
Henüz 10 aşamadan 4.'deyim. Nornalde arkadaşım kasacaktı ama onun pek zamanı olmadı şu an kendim kasmaya başladım. Günde ortalama 5 saat oynuyorum. Tamamen biter mi?
Henüz 10 aşamadan 4.'deyim. Nornalde arkadaşım kasacaktı ama onun pek zamanı olmadı şu an kendim kasmaya başladım. Günde ortalama 5 saat oynuyorum. Tamamen biter mi?
Ben de sanki 2-3 haftada bitiyor diye hatırlıyorum ama şimdi xpleri görünce emin olamadım.Rahat şekilde biter 2 hafta içerisinde günde 2 3 saat oynarak ama her gün oynadım bitirmiştim diye hatırlıyorum.
Biliyorum hocam ondan sordum zaten.Biter diye düşünüyorum. Ama 35 40 levele kadar hızlı çıkacak kalanı çok yavaş çıkıyor ona dikkat edin.
4. Sayfadayım. Ayrıca çoktan para verdim. Gamepass üyeliğim de var.Şu an 10daysan zor biter dostum.
Haftalık görevlerin XPside azaldığı için.
Boşa para verme ona.
4. Sayfadayım. Ayrıca çoktan para verdim. Game Pass üyeliğim de var.
Dediğim gibi günde 5 saat oynuyorum. Bir de derecesiz de XP vermiyor muydu?Biraz fazla oyna o zaman. Dereceli olarak.
Dereceliye göre az veriyor.Dediğim gibi günde 5 saat oynuyorum. Bir de derecesiz de XP vermiyor muydu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.