24 inç monitör önerisi

Ergonomi olarak mükemmeldi zaten tam istediğim şekildeydi. Ama 180 Hz'e alınca monitörü inanılmaz bir yırtılma vardı. Buraya video atabiliyorsak atayım. 165Hz ve 144Hzinde bir sorun yoktu.

Anladım hocam benim dediğim gibi sıkıntım olmadığı için önerdim belki sizin monitörde veya sistemde bir sıkıntı vardı bilemiyorum ama yine de sonradan üretilenlerde kronik bir sıkıntı varsa bilemem dediğim gibi tamamen size kalmış.

Şimdilik şöyle bir karşılaştırma listesi yaptım.

Lenovo VA panelmiş 1 tık puan düştüm ondan :D

Anladım hocam benim dediğim gibi sıkıntım olmadığı için önerdim belki sizin monitörde veya sistemde bir sıkıntı vardı bilemiyorum ama yine de sonradan üretilenlerde kronik bir sıkıntı varsa bilemem dediğim gibi tamamen size kalmış.
Sistemde sorun olması da endişelendirmiyo değil hocam. Vatanda servis teslim almadan önce 180hz de test yaptı bir sorun bulamadı. Ama Asus tarafı da ürünü kusurlu bulup iade/değişim çıkarttı

Sistemde sorun olması da endişelendirmiyo değil hocam. Vatanda servis teslim almadan önce 180hz de test yaptı bir sorun bulamadı. Ama Asus tarafı da ürünü kusurlu bulup iade/değişim çıkarttı
Anladım hocam panelle ilgili bir sıkıntısı olabilir o zaman monitörün

Arkadaşlar merhaba.
2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249QL3a monitörünü aldım ve 180 Hz'e geçince inanılmaz yırtılma oluyordu monitörde, monitörün üstünde yatay bir sürü çizgi oluyordu ben de garantiye gönderdim ve bugün iade/değişim kararı çıktı.

Yarın gidip değişimden yenisini mi alayım, yoksa önereceğiniz başka bir monitöre mi bakayım?

165-200Hz aralığında, 24" ve yükseklik ayarı yapılabilen(opsiyonel) bir monitör arıyorum.

Lenovo R24e al hocam.

Butcesi 5500 ve 500 600 TL uzeriymis. AOC 24G42e ve bir de monitor kolu almasi cok daha iyi olur. Kontrast ve parlaklik olarak cok fark var Lenovo ile.

Yükseklik ayarı opsiyonel demiş ama yine de kol alırsa AOC için 1300-1400TL falan sanırım NB'ler. 7000TL'ye yakın tutar. O fiyata da mümkünse R27QE tercih ederdim. Parlaklık farkı vardır ne kadar var bilmiyorum ama günlük kullanımda R24e yeterli geliyor, elinde test varsa at ama kontrast olarak çok fark olduğunu sanmıyorum. Hem 900TL daha ucuz hem de ergonomisi çok daha iyi R24e nin.

Kullanıyorum hocam bana da bluerr hocam önermişti zaten.

Ergonomi olarak mükemmeldi zaten tam istediğim şekildeydi. Ama 180 hz e alınca monitörü inanılmaz bir yırtılma vardı. Buraya video atabiliyorsak atıyım. 165hz ve 144hz inde bir sorun yoktu

Listeye ekledim bunu da. Siz kullanıyor musunuz bunu yoksa sadece öneri mi ?

Sistemde sorun olması da endişelendirmiyor değil hocam. Vatan da servis teslim almadan önce 180Hz de test yaptı bir sorun bulamadı. Ama ASUS tarafı da ürünü kusurlu bulup iade/değişim çıkarttı.

Hocam ağırlık olarak FPS degilse sıkıntı yok. Hoparlör ve pivot gerek yok derseniz AOC alın ama aksi takdirde attıgımı düşünün.

Hocam AOC nin teknik destek olayı nasıldır ? Asus ile sorunumu 1 haftada çözdüm mesela. O aklıma takıldı.

Kullanıyorum hocam bana da bluerr hocam önermişti zaten.

Hocam ağırlık olarak FPS degilse sıkıntı yok. Hoparlör ve pivot gerek yok derseniz AOC alın ama aksi takdirde attıgımı düşünün.
Ağırlık FPS hocam Lenovo çok hoşuma gitti ama VA panel olması geri adım attırdı valla. Samsung g3 kullanmış biri olarak VA panel pek hoşuma gitmedi.

Hocam AOC'nin teknik destek olayı nasıldır? ASUS ile sorunumu 1 haftada çözdüm mesela. O aklıma takıldı.

Sinerji'den alirsaniz sorun olmaz. Bu butcenin en iyi monitoru şu an AOC. Eger rekabetci oyun oynamiyorsaniz ya da cok az oynuyorsaniz Lenovo R25F-30 alin. VA panel ama iyi bir VA panel. OverDrive seviye 3'te ghosting yapmiyor. Renk gamutu yuksek ve kontrast olarak cok iyi. Tek eksisi black smearing performansı pek iyi degil.

Ağırlık FPS hocam Lenovo çok hoşuma gitti ama VA panel olması geri adım attırdı valla. Samsung g3 kullanmış biri olarak VA panel pek hoşuma gitmedi.

Her VA panel kotu degil. Lenovo iyi bir VA panel kullaniyor. Iyi VA panel IPS ten iyi diyebiliriz. G65B bunun en buyuk ornegi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı