24 inç monitör önerisi

nesayx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde 2 tane farklı monitör var. (Acer SA230 75Hz ve Samsung CRG5 144Hz 4ms Curved) bu iki monitorde de VESA desteği yok. Bu monitorleri yenileme düşüncem var, 4070 ekran kartlı da bir sistemim var. Sizce bu monitorleri ne kadara elimden çıkarabilirim ve bu iki monitor yerine ne alabilirim? Alacağım 2 monitoru de görüntü olarak iyi durması için aynı alma gibi bir düşüncem var. (monitor standı da alacağım o yüzden pivot vs. önemli değil.) Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Daha çok FPS oyunu vs. oynuyorum 24" düşünüyorum.

Merhaba, elimde 2 tane farklı monitör var. (Acer SA230 75Hz ve Samsung CRG5 144Hz 4ms Curved) bu iki monitorde de VESA desteği yok. Bu monitorleri yenileme düşüncem var, 4070 ekran kartlı da bir sistemim var. Sizce bu monitorleri ne kadara elimden çıkarabilirim ve bu iki monitor yerine ne alabilirim? Alacağım 2 monitoru de görüntü olarak iyi durması için aynı alma gibi bir düşüncem var. (monitor standı da alacağım o yüzden pivot vs. önemli değil.) Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Daha çok FPS oyunu vs. oynuyorum 24" düşünüyorum.
Bütçen ne hocam.

Açıkçası dediğim gibi elimdekileri ne kadara çıkartabilirim bilmiyorum ama çıkartamasam bile 14-15K ayırabilirim.
Monitör başı 7K gibi.
Hocam 7 k ya 27 inç de alabilrsin 24 inç mi istiyorsun ona göre bişiler önericem.

Açıkçası FPS oyunu oynadığım için 24 daha iyi olabilir ama belki ana monitör 27 yan monitör 24'te yapabilirim. Sizce nasıl mantıklı olur?
Hocam zaten o kadar ciddi bir fark yok ama 24 inç istiyorum ikisinede diyorsanız siz bilirsiniz ben olsam ortaya 27 yana 24 çekerim şimdi atıcağım monitörleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı