elimdeki Samsung 27cf396 1080 p görüntüsü gayet güzel aranızda 40 50 cm olsun bütçenize göre ama tabi Samsung lc27hg70 çok daha iyi monitör bir üst seviyeye geçersem onu alrdım mutlaka curved tadı bir başka oluyor
Eki Görüntüle 880327elimdeki Samsung 27cf396 1080 p görüntüsü gayet güzel aranızda 40 50 cm olsun bütçenize göre ama tabi Samsung lc27hg70 çok daha iyi monitör bir üst seviyeye geçersem onu alrdım mutlaka curved tadı bir başka oluyor
Sizin için birkaç tane 2. el temiz buldum bile, üstelik verdiğiniz fiyatın bile altında
Sizin konum neresiydi?
Direkt linki atıyorum; (lütfen konum dışı ürünlerde GET, tanıdık vasıtasıyla veya referans ile alım yapınız)
27" 1080p monitör kullanıyorum. Piksel saymıyorum. Kafamı da bi yerden bi yere bakmak için sağa sola çevirmiyorum. 2K olsa istemez miyim tabii isterim. Ona bakarsan 4K olsa daha da çok isterim. Bu işin sonu yok.
27" 1080p monitör kullanıyorum. Piksel saymıyorum. Kafamı da bi yerden bi yere bakmak için sağa sola çevirmiyorum. 2K olsa istemez miyim tabii isterim. Ona bakarsan 4K olsa daha da çok isterim. Bu işin sonu yok.
Sizin için birkaç tane 2. el temiz buldum bile, üstelik verdiğiniz fiyatın bile altında
Sizin konum neresiydi?
Direkt linki atıyorum; (lütfen konum dışı ürünlerde GET, tanıdık vasıtasıyla veya referans ile alım yapınız)
Sahibinden daha önce alışveriş yapmadım, almak ne kadar güvenli olur ki bilemedim. Konya'da yaşıyorum. Kargoyla gelene kadar sorun yaşanabilir, kırılma veya çatlama gibi.