24 inç vs. 27 inç

27 1080 p alıcaksanız biraz mesafeniz olsun yakın oturduğunuz zaman görüntü kötüleşiyor biraz ama bence 27 almanızı tavsiye ederim

Zaten 27" alacaksa 2K modellerine de bakabilir.
Mesela kullandığım monitör; Samsung LC27HG70.
Technopat İncelemesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

nwdn_file_temp_1613388962601.jpg
elimdeki Samsung 27cf396 1080 p görüntüsü gayet güzel aranızda 40 50 cm olsun bütçenize göre ama tabi Samsung lc27hg70 çok daha iyi monitör bir üst seviyeye geçersem onu alrdım mutlaka curved tadı bir başka oluyor

2.000TL kadar bütçem var, LC27HG70 çok pahalı geldi, başka önerebileceğiniz var mı acaba?

Sizin için birkaç tane 2. el temiz buldum bile, üstelik verdiğiniz fiyatın bile altında :)
Sizin konum neresiydi?
Direkt linki atıyorum; (lütfen konum dışı ürünlerde GET, tanıdık vasıtasıyla veya referans ile alım yapınız)

Sahibinden Samsung Monitörler

27" 1080p monitör kullanıyorum. Piksel saymıyorum. Kafamı da bi yerden bi yere bakmak için sağa sola çevirmiyorum. 2K olsa istemez miyim tabii isterim. Ona bakarsan 4K olsa daha da çok isterim. Bu işin sonu yok.

Sizin için birkaç tane 2. el temiz buldum bile, üstelik verdiğiniz fiyatın bile altında :)
Sizin konum neresiydi?
Direkt linki atıyorum; (lütfen konum dışı ürünlerde GET, tanıdık vasıtasıyla veya referans ile alım yapınız)

Sahibinden Samsung Monitörler
Sahibinden daha önce alışveriş yapmadım, almak ne kadar güvenli olur ki bilemedim. Konya'da yaşıyorum. Kargoyla gelene kadar sorun yaşanabilir, kırılma veya çatlama gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı