24 inch Curved monitör almak mantıklı mı?

Quadrr

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, aklım da birkaç sorun var, 24 inç monitör almak istiyorum MSI Curved fakat babam olumsuz bakıyor bir etkisi olmaz 24 inch icin bir farkı olmaz vs sizce almak mantıklı mıdır 24 inch Curved bir monitör yoksa flatt monitör devam etmek mi mantıklıdır (hem oyun oynayacagım hem de Chrome da dolaşıcam monitör ile)

Birkaç senedir 1080p 24 inç curved monitör kullanıyorum. Gayet keyifli, fakat elzem değil. Curved olup olmamasından ziyade fiyat, renk, kalite gibi özelliklerine bakmanızı tavsiye ederim.

Ben de var. Genelde fark etmiyorum. Dikkatli bakarsam etkisi oluyor. Ben aldığımda en ucuz 24' Curved'tı. Bu özellik için ekstradan para vermezdim şahsen.

Ayrıca Curved'ların genelde kronik sorunları oluyor

1.5 senedir kullanıyorum MSI Curved G24C4 VA panel. Alırken 2 seçeneğim vardı. IPS flatt panel ve VA Curved olarak. Şuan 1.5 senelik deneyimime göre kesinlikle IPS flatt seçerdim.

1.5 senedir kullanıyorum MSI Curved G24C4 VA panel. Alırken 2 seçeneğim vardı. IPS flatt panel ve VA Curved olarak. Şuan 1.5 senelik deneyimime göre kesinlikle IPS flatt seçerdim.
Sizi bu fikirden seçtiren konu ne ıps ekran msi veya asus tuf serisinden alıcam curved almazsam
Ghosting ve siyah performansını araştırın hocam. Ben film izlemekten nefret ediyorum. Karanlık sahneler çok kötü gözüküyor.

Hocam herkes gayet memnun yorumlarda da her yerde de ama kararsız kaldım cok fazla

Sizi bu fikirden seçtiren konu ne ıps ekran msi veya asus tuf serisinden alıcam curved almazsam

Hocam herkes gayet memnun yorumlarda da her yerde de ama kararsız kaldım cok fazla
Renk canlılığı. Aynı evde IPS ve VA iki mönitör kullandım ve aşırı fazla bir fark var. IPS sonrasında VA ya geçince bütün renkler solmuş gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…