B benkimimbilmem Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 15 Ocak 2019 #1 PSU değiştireceğim fakat mevcut kullandığım güç kaynağını sökemiyorum çünkü 24 Pinlik kablo anakarttan çıkmıyor bir türlü. Çok az açıldı araları ama çıkmıyor yine de. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2019
PSU değiştireceğim fakat mevcut kullandığım güç kaynağını sökemiyorum çünkü 24 Pinlik kablo anakarttan çıkmıyor bir türlü. Çok az açıldı araları ama çıkmıyor yine de. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Asım Demir 15 Ocak 2019 Tutan mandalı elinizle bastırarak yukarıya dik bir şekilde çekin. Dikkat ederek, araya düz tornavida sokup destek alabilirsiniz.
Tutan mandalı elinizle bastırarak yukarıya dik bir şekilde çekin. Dikkat ederek, araya düz tornavida sokup destek alabilirsiniz.
KS KS B benkimimbilmem Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 15 Ocak 2019 #11 Hepinize teşekkürler yaptım yeni guc kaynagini taktım fakat ekran kartım elimle hafif oynayınca ileri geri hareket ediyor bu normal mi ? Artı 0 Eksi
Hepinize teşekkürler yaptım yeni guc kaynagini taktım fakat ekran kartım elimle hafif oynayınca ileri geri hareket ediyor bu normal mi ?