24 pin PSU kablosu çıkmıyor

benkimimbilmem

Kilopat
PSU değiştireceğim fakat mevcut kullandığım güç kaynağını sökemiyorum çünkü 24 Pinlik kablo anakarttan çıkmıyor bir türlü. Çok az açıldı araları ama çıkmıyor yine de. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tutan mandalı elinizle bastırarak yukarıya dik bir şekilde çekin. Dikkat ederek, araya düz tornavida sokup destek alabilirsiniz.
Tutan mandalı elinizle bastırarak yukarıya dik bir şekilde çekin. Dikkat ederek, araya düz tornavida sokup destek alabilirsiniz.

Çözüm
Yaptım bunları zaten o hafif ara açılmasınıda tornavidayla yaptım zaten fakat devamı gelmiyor işte
Ayrıca anakart esniyor çok fazla abanmaya korkuyorum.

O namussuz soket bazı durumlarda belirttiğiniz sıkıştırmayı yapıyor maalesef. Ben de geçenlerde bakım yaptığım bir PC'de ilk başta sökemeyince anakartın fiyatına baktım :D Baktım ki alınabilir, iman gücüyle asıldım, geldi. Değişime gerek kalmadı :D
O mandala basılı tutarak elinizle sağa sola oynatıp asılın. Mandalı bırakmadığınız sürece anakarta zarar verme riskiniz yok. Bir yerde çıkacak sonuçta :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı