24 pin sokete WD 40 sıkılır mı?

MythLemon

Hectopat
Yer
mersin
Daha fazla  
Meslek
oto tamirci
Arkadaşlar iyi günler. 24 pin soketi sökerken bazen tatsız durumlar yaşanabiliyor maalesef zor çıktığı için. Soketin kenarına fazla olmamak suretiyle WD 40 tarzı sprey sıksam herhangi bir sorun yaşar mıyım elektriksel olarak? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürker.

Arkadaşlar iyi günler. 24 pin soketi sökerken bazen tatsız durumlar yaşanabiliyor maalesef zor çıktığı için. Soketin kenarına fazla olmamak suretiyle WD 40 tarzı sprey sıksam herhangi bir sorun yaşar mıyım elektriksel olarak? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürker.

WD 40 yağlıdır ve zamanla elektrik iletimini engelleyen bir tortu bırakacaktır.
Tavsiye etmem.
24 pin soketinin kilidini sonuna kadar bastırırsanız sorun olmadan sökebilirsiniz.

24 pin sokete güç uygulamaktan korkmayın genelde hep zor çıkar. Daha önce 24 pin soketi çıkarırken bozan birini görmedim. Herhangi bir şey sıkmayın.

Elektriği iletmeyen bir şeyle temizlemek daha doğru olur.
Denemedim ben ama hiç. Her seferinde sövüyorum 24 pin girişini tasarlayan kimse artık.
Vallaha sorma uyuz oluyorum en son kenarlarını maket bıçağı ile kaçıyacam kolay girip çıkar olacak deli oldum. Bu linkteki de kontak spreyi würth marka var bende o temizlemek için ben yağlı yağlı kolay girip çıkması için diyordum.

Vallaha sorma uyuz oluyorum en son kenarlarını maket bıçağı ile kaçıyacam kolay girip çıkar olacak deli oldum. Bu linkteki de kontak spreyi würth marka var bende o temizlemek için ben yağlı yağlı kolay girip çıkması için diyordum.
Yağ sıkıntı olabilir işte emin değilim. Kontak spreyi sıkarak temizlediğim fanlar bozulduydu çünkü :D

Eller acısın da, anakartın yarısı da kabloyla birlikte gelecek diye korkuyorum ben.
Ya sorun da bu işte kart esniyor çat kırılacak diye korkuyorum.

Ya sorun da bu işte kart esniyor çat kırılacak diye korkuyorum.
101 kasa toyotanın buji kablosunu sökmek gibi meret oda kopuyor fazla asıldığın zaman bir takım seiwa marka buji kablosu 1000 1500 lira😭

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı