24 pin ve PCI güç girişlerini neden çirkin yapıyorlar?

• Konuyu başlatan mba
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.095

mba

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Yakın zamanda sistem toplayacağım. Dikkat ettim, çoğu PSU modellerinde 24 pin ve PCI güç kabloları çirkin duruyor. En azından benim nezlimde. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba. Yakın zamanda sistem toplayacağım. Dikkat ettim, çoğu PSU modellerinde 24 pin ve PCI güç kabloları çirkin duruyor. En azından benim nezlimde. Sizin düşünceleriniz neler?

Örgülü veya RGB'li kablolar satılıyor. Pahalılar ama güzel duruyorlar.

images (10).jpeg

Tam modüler satın alıp şık ve ışıklı kablolar ile değiştirebilirsin.
Örgülü veya RGB'li kablolar satılıyor. Pahalılar ama güzel duruyorlar.
Bunları düşündüm. Fakat şu var; para verip mal alıyorum. Sonra bu aldığım mal daha güzel gözüksün diye yine para veriyorum. Hemde güzel bütçeli para veriyorum. Neden düzgün yapmıyorlar ? 200 lira pahalı olsun ama güzel dursun bence.

Bunları düşündüm. Fakat şu var; para verip mal alıyorum. Sonra bu aldığım mal daha güzel gözüksün diye yine para veriyorum. Hemde güzel bütçeli para veriyorum. Neden düzgün yapmıyorlar? 200 lira pahalı olsun ama güzel dursun bence.

Onların seni beni düşündüğü yok. Ne kadar ucuz maaliyetle ne kadar pahalıya satarız diye düşünüyorlar sadece.

Bunları düşündüm. Fakat şu var; para verip mal alıyorum. Sonra bu aldığım mal daha güzel gözüksün diye yine para veriyorum. Hemde güzel bütçeli para veriyorum. Neden düzgün yapmıyorlar ? 200 lira pahalı olsun ama güzel dursun bence.
İşte hocam 200 lira pahalı olup daha güzel durması için siz bu kablolara ekstra 200tl ödüyorsunuz ama kullanıcıların %90'ı görünüşünden ziyade elektriği verirken patlamasın, enerji verimliliği yüksek olsun istiyor firmalar da bu yüzden psu yaparken güvenliğe ve verimliliğe odaklanıyor ekstra olarak güzel görünmesi için ise 200tl çıkarıyorsunuz cebinizden. Çoğu kişi görünüşü için o 200tl'nin psu fiyatına dahil olmasını istemez, umarım anlatabilmişimdir.

İşte hocam 200 lira pahalı olup daha güzel durması için siz bu kablolara ekstra 200tl ödüyorsunuz ama kullanıcıların %90'ı görünüşünden ziyade elektriği verirken patlamasın, enerji verimliliği yüksek olsun istiyor firmalar da bu yüzden psu yaparken güvenliğe ve verimliliğe odaklanıyor ekstra olarak güzel görünmesi için ise 200tl çıkarıyorsunuz cebinizden. Çoğu kişi görünüşü için o 200tl'nin psu fiyatına dahil olmasını istemez, umarım anlatabilmişimdir.
Tabii ki her şeyden önce kalite ve verimlilik esastır. Bir sistem kuracağım. Işıltılı ve uyumlu olacak asus ile. Fakat 24 PİN kablosu çirkin duracak. Bu kadar güzellik arasında eminim ki o sırıtacak. 200 liraya kablo yok. Ben onu örnek verdim. 300-400 arasında örgülü var. RGB istersek PCI ve 24 PİN kablo 1500 liradan fazla tutuyor. Çok değişik bir durum.

Dosya Ekleri

• IMG_20220605_164115.jpg
    IMG_20220605_164115.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 46

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı