Cansıznefer
Hectopat
Ben bu ssd kullamıyorum gayet güzel.
Attığınız marka çok tehlikeli, kesinlikle alınmamalı. PNY CS900 alabilirsin.
Normale göre derken? Hard diskle kıyaslıyorsanız evet. Attığınız SSD'ye kıyaslıyorsanız okuma hızı biraz daha düşük fakat yazma hızı biraz daha yüksek. Ayrıca attığınız SSD Kingston'un Fury serisi SSD'si değil.
İkisi de iyi keyfinize kalmış.
Attığın Fury çakmadır arkadaşın attığı SSD daha iyidir.
Attığınız markayı kesinlikle almayın.
Pny 240 GB CS900 SSD7CS900-240-PB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte SSD IOPS değeri 60.000, PNY CS900'ün 89.000. başka bir konuda belirtilmişti bu değerler. IOPS değeri daha iyi PNY CS900'ün.
Hayırlı olsun, İncehesap üzerinden mi alıyorsunuz?Teşekkür ederim uğraştığın için PNY CS900 alacağım iyi akşamlar.
Hayırlı olsun, İncehesap üzerinden mi alıyorsunuz?
İyi tercih. Benim SSD az şansla olan bir hatala gitmişti, yazılım hatası. Değişim için yolladım geri onlara 1 haftada yeni bir SSD yolladılar. Kargo falan da bedavaydı. Siz büyük ihtimal hatayı almazsınız ama bir sıkıntıı yaşarsanız yardımcı olurlar yani.
İyi tercih. Benim SSD az şansla olan bir hatala gitmişti, yazılım hatası. Değişim için yolladım geri onlara 1 haftada yeni bir SSD yolladılar. Kargo falan da bedavaydı. Siz büyük ihtimal hatayı almazsınız ama bir sıkıntıı yaşarsanız yardımcı olurlar yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.