Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.338 Makaleler 4 Çözümler 10 10 Ağustos 2021 #11 Eskilerdenn dedi: İnsan gözü 60 Hz üstünü göremez, boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Boş boş konuşmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
Eskilerdenn dedi: İnsan gözü 60 Hz üstünü göremez, boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Boş boş konuşmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.664 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #12 Dağlar kadar fark var 60'dan 144Hz geçtikten sonra 60Hz ekranlar kasıyor gibi geliyor sanada öyle gelecek.
Dağlar kadar fark var 60'dan 144Hz geçtikten sonra 60Hz ekranlar kasıyor gibi geliyor sanada öyle gelecek.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #13 Eskilerdenn dedi: İnsan gözü 60 Hz üstünü göremez, boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Fakirliğin "gözü" kör olsun....
Eskilerdenn dedi: İnsan gözü 60 Hz üstünü göremez, boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Fakirliğin "gözü" kör olsun....
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #14 Eskilerdenn dedi: İnsan gözü 60 Hz üstünü göremez, boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Niye böyle şeyler diyorsunuz? Yüksek Hz insan gözü için faydalı olmakla birlikte akıcı bir deneyimde sunuyor.
Eskilerdenn dedi: İnsan gözü 60 Hz üstünü göremez, boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Niye böyle şeyler diyorsunuz? Yüksek Hz insan gözü için faydalı olmakla birlikte akıcı bir deneyimde sunuyor.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 10 Ağustos 2021 #15 Ciddi olmadığımı anlayan arkadaşlar sizi seviyorum .
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #16 Eskilerdenn dedi: İnsan gözü 60 Hz üstünü göremez, boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... O bilgiyi bile yanlış biliyorsunuz Şu anda açıklaması zor ama açıklayabilirim umarım. Bildiğim kadarıyla o 60 değil 24 ayrıca 60 Hz değil 24 FPS.
Eskilerdenn dedi: İnsan gözü 60 Hz üstünü göremez, boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... O bilgiyi bile yanlış biliyorsunuz Şu anda açıklaması zor ama açıklayabilirim umarım. Bildiğim kadarıyla o 60 değil 24 ayrıca 60 Hz değil 24 FPS.
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #17 Eskilerdenn dedi: Ciddi olmadığımı anlayan arkadaşlar sizi seviyorum . Genişletmek için tıkla... Şu an bakınca kendimi aptal gibi hissettim
Eskilerdenn dedi: Ciddi olmadığımı anlayan arkadaşlar sizi seviyorum . Genişletmek için tıkla... Şu an bakınca kendimi aptal gibi hissettim
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #18 Eskilerdenn dedi: Ciddi olmadığımı anlayan arkadaşlar sizi seviyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam ironi olduğunu ya çok belli edeceksiniz ya da sonuna "(!)" koyacaksınız yoksa böyle linç yersiniz. Forumda o kadar çok bilgisiz insan dolaşıyor kim nereden bilsin?
Eskilerdenn dedi: Ciddi olmadığımı anlayan arkadaşlar sizi seviyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam ironi olduğunu ya çok belli edeceksiniz ya da sonuna "(!)" koyacaksınız yoksa böyle linç yersiniz. Forumda o kadar çok bilgisiz insan dolaşıyor kim nereden bilsin?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #19 Eskilerdenn dedi: Ciddi olmadığımı anlayan arkadaşlar sizi seviyorum . Genişletmek için tıkla... (!) "dalga geçmek, şakasına yazmak, alay etmek gibi gibi" bunu kullanacaksın arkadaşım biraz Türkçe.
Eskilerdenn dedi: Ciddi olmadığımı anlayan arkadaşlar sizi seviyorum . Genişletmek için tıkla... (!) "dalga geçmek, şakasına yazmak, alay etmek gibi gibi" bunu kullanacaksın arkadaşım biraz Türkçe.