serkan1765x
Femtopat
Daha fazla
Ayarlar en düşük ayarlarda oynuyorum Nvidia ayarlarını ona göre ayarlıyorum ama sorun değişmiyor yinedeMaksimum FPS alabilmen için yapabileceğin tek şey oyun ayarlarını en düşüğe almak. Ardından başka yapabileceğin bir şey yok. En düşük ayarlarda bile 240 FPS alamıyorsan sistemi güncellemen lazım.
Hocam ayni sistem bende var 400'ü görüyor virüs taraması yapın.
Monitor 60 Hz.
Nasıl 400 FPS alıyorsunuz benim Max 250 de kalıyor zaten genelde sürekli 180-250 arası değişiyor
Reis 144 Hz alınca fps kaça sabitlersem sorun hep aynı ya kasmalar oluyor yada mermiler gitmiyor oyun 240 Hz gibi akıcı olmuyor normal 144 Hz bir monitör gibi olmuyor 75 Hz gibi oluyor resmen144'ten yüksek FPS alıyor iseniz; örneğin 170 FPS altına düşmeden alabiliyor iseniz 170 FPS sabitlemeyi deneyin.
Gysnc destekli ama açınca daha kötü oluyor bu seferMonitörünüz Freeysnc veya Gysnc destekliyorsa (ki büyük ihtimal destekler) onları açabilirsiniz, aldığınız FPS kadar görürsünüz.
Tam model hatırlamıyorum şuan. İşteyim eve gidince tam model yazarımi5 derken hangi i5 (Kaçıncı nesil anlamında) 7.nesil ve altında bir işlemci kullanıyorsanız yüksek FPS alamamanız normal.
Son düzenleme: