240 Hz monitörlü sistemde 240 FPS alamamak

Maksimum FPS alabilmen için yapabileceğin tek şey oyun ayarlarını en düşüğe almak. Ardından başka yapabileceğin bir şey yok. En düşük ayarlarda bile 240 FPS alamıyorsan sistemi güncellemen lazım.
Ayarlar en düşük ayarlarda oynuyorum Nvidia ayarlarını ona göre ayarlıyorum ama sorun değişmiyor yinede

Hocam ayni sistem bende var 400'ü görüyor virüs taraması yapın.
Monitor 60 Hz.

Nasıl 400 FPS alıyorsunuz benim Max 250 de kalıyor zaten genelde sürekli 180-250 arası değişiyor

144'ten yüksek FPS alıyor iseniz; örneğin 170 FPS altına düşmeden alabiliyor iseniz 170 FPS sabitlemeyi deneyin.
Reis 144 Hz alınca fps kaça sabitlersem sorun hep aynı ya kasmalar oluyor yada mermiler gitmiyor oyun 240 Hz gibi akıcı olmuyor normal 144 Hz bir monitör gibi olmuyor 75 Hz gibi oluyor resmen

Monitörünüz Freeysnc veya Gysnc destekliyorsa (ki büyük ihtimal destekler) onları açabilirsiniz, aldığınız FPS kadar görürsünüz.
Gysnc destekli ama açınca daha kötü oluyor bu sefer

i5 derken hangi i5 (Kaçıncı nesil anlamında) 7.nesil ve altında bir işlemci kullanıyorsanız yüksek FPS alamamanız normal.
Tam model hatırlamıyorum şuan. İşteyim eve gidince tam model yazarım

Son düzenleme:
Ayarlar en düşük ayarlarda oynuyorum Nvidia ayarlarını ona göre ayarlıyorum ama sorun değişmiyor yinede

Nasıl 400 FPS alıyorsunuz benim Max 250 de kalıyor zaten genelde sürekli 180-250 arası değişiyor

Reis 144 Hz alınca fps kaça sabitlersem sorun hep aynı ya kasmalar oluyor yada mermiler gitmiyor oyun 240 Hz gibi akıcı olmuyor normal 144 Hz bir monitör gibi olmuyor 75 Hz gibi oluyor resmen

Gysnc destekli ama açınca daha kötü oluyor bu sefer

Tam model hatırlamıyorum şuan. İşteyim eve gidince tam model yazarım
Hocam tweaked yapmanız gerekiyor, yaptığınız ayarlar sayesinde belki FPS'yi ciddi oranda arttırabilirsiniz fakat sisteminize baktığımızda 240 sabit alamazsınız gibi gözüküyor, alsanız bile oyunun görüntüsü çamur olacağından sağlıklı bir oyun deneyimi yaşayamazsınız. Bilgisayarın çok dolu olduğunu düşünüyorsanız format atın, uzun zamandır temizlemediyseniz kasayı/işlemci fanını vb. temizleyin, ısınan işlemcide performansı düşürebilir. Sisteminize göre monitör tercihiniz bi'tık fazla güçlü olmuş hocam.

Hocam tweaked yapmanız gerekiyor, yaptığınız ayarlar sayesinde belki FPS'yi ciddi oranda arttırabilirsiniz fakat sisteminize baktığımızda 240 sabit alamazsınız gibi gözüküyor, alsanız bile oyunun görüntüsü çamur olacağından sağlıklı bir oyun deneyimi yaşayamazsınız. Bilgisayarın çok dolu olduğunu düşünüyorsanız format atın, uzun zamandır temizlemediyseniz kasayı/işlemci fanını vb. temizleyin, ısınan işlemcide performansı düşürebilir. Sisteminize göre monitör tercihiniz bi'tık fazla güçlü olmuş hocam.
Bilgisayardan çok anlamam reis ama tweaked nedir. Bilgisayarda hiç birşey yok sadeve valorant yüklü daha yeni format attırdım dediğiniz gibi monitör PC ye bi tık fazla geldi bilmedimiz araştırmadımız için böyle oldu bilseydik ona göre monitör tercihi yapardık.
Hocam ayni sistem bende var 400'ü görüyor virüs taraması yapın.
Monitor 60 Hz.
Özelden msj atabilirmisin bana reis bu platformu kullanmaya yeni başladım msj atma kısmını göremedim yazabilirsen sevinirim bir kaç birşey sorucam

Performans arttırmak için yapılan ayarlamalara deniyor, çeşitli kanallar nasıl yapacağınızı gösteriyor fakat dediğim gibi bu ayarlarla bile 240 FPS üstü sabit oynamanız çok düşük ihtimal, Discord'unuz varsa oradan yardımcı olabilirim.

Discord'um var ama şu an işteyim yarın eve gidince tekrardan size buradan yazarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı