ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam şimdi ben AMD ekran kartı kullanıyorum yırtılma ghosting akıcılık konusunda nasıl acaba bu monitörüde faide denen Apex yayıncısı var oda kullanıyor oradan gördüm.
XG2431 daha iyi tepki süresi olarak. Purexp gibi büyük bir artısı var, motion blur çok düşük seviyelere indirebiliyor. Tabii bunu kullanırken parlaklıktan ödün verildiğini belirtmek lazım.
XG2431 daha iyi tepki süresi olarak. Purexp gibi büyük bir artısı var, Motion blur seviyesini çok düşük seviyelere indirebiliyor. Tabii bunu kullanırken parlaklıktan ödün verildiğini belirtmek lazım.
İşte o parlaklık konusu canımı sıkıyor hocam aynı akıcılık ASUS'ta var ise ya da yakınsa ASUS'u alabilirim bir de sabit 280 Hz'ye kitleyip sorun olmadan kullanabiliyor musun?
Hocam şimdi ben AMD ekran kartı kullanıyorum yırtılma ghosting akıcılık konusunda nasıl acaba bu monitörüde faide denen Apex yayıncısı var oda kullanıyor oradan gördüm.