240 ile 360Hz arası monitör önerisi

Bütçe
15.000
İnternete yazmayacaksınız zaten, Samsung'un sitesinden alacaksınız. 4K OLED'ler bile 60k değil nerede 60k gördünüz?
360hz olanına bakmışım. 😀

İnternete yazmayacaksınız zaten, Samsung'un sitesinden alacaksınız. 4K OLED'ler bile 60k değil nerede 60k gördünüz?
Hocam YouTube girip bakıyorum, incelemelerin hepsi 360Hz olan versiyonu. 240Hz olanı ile farkı çok var mı?

360Hz olanına bakmışım. 😀

Hocam YouTube girip bakıyorum, incelemelerin hepsi 360Hz olan versiyonu. 240Hz olanı ile farkı çok var mı?

Stok sorunu vardır. 360Hz olanı vatan da 28k.

360Hz olanına bakmışım. 😀

İkisi de 3.nesil qd OLED panel ve mat kaplama kullanıyor. Teknik özellikler birebir aynı. G61SD de RGB aydınlatma yok ve 240Hz.

Kullanılan soğutma çözümü ve korumalarda aynı. Kayda değer bir fark göremedim. Çok yüksek ihtimalle aynı yani.

60k ya yine yok 360 Hz baktığınız monitörün linkini atar mısınız?

Stok sorunu vardır. 360Hz olanı vatan da 28k.

İkisi de 3.nesil qd OLED panel kullanıyor, ikisi de mat kaplama. Teknik özellikler birebir aynı. G61SD de RGB aydınlatma yok ve 240Hz.

Kullanılan soğutma çözümü ve korumalarda aynı. Kayda değer bir fark göremedim. Çok yüksek ihtimalle aynı yani.
360Hz versiyonu olan incelemeleri izlesem, 240Hz ile ortalama aynı özellikler diyorsunuz doğru mu anladım.

Teşekkürler hocalar, monitörü biraz araştırdım herkesten olumlu yanıt var, öğrenci arkadaş bulursam alabilirim indirim uygulayıp, yoksa Vatan'dan direkt gidip alabilirim.

Hocam bilmiyorum ama monitör 2K değil mi ve bilgisayarınız bunu kaldırır mı full 1080p oynamanız lazım

Hocam bilmiyorum ama monitör 2K değil mi ve bilgisayarınız bunu kaldırır mı full 1080p oynamanız lazım
PC ve FPS olarak kaldırır, zaten rekabetçi oyunları 2K değil 1080p oynarım. Arada kafam esip hikayeleri girersem 2K'ya çekerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı