24000 TL'ye 2. el laptop alınır mı?

Bütçe
24000
https://shbd.io/s/ABrjMg3B
Şoyle bir cihaz daha buldum, 9ay garanti varmış vs.

Evet, bence de eskiden laptoplar daha böyle bir kaslı, büyük ve karizmatik bir kasa yapısına sahiptiler. Çift ekran kartlı Acer Predator 21X aklıma geldi. Kendi valizi ve iki adet hiç kaynaklı bir laptop...

Bu satıcı çok güven vermiyor içi büyük ihtimalle açılmıştır RAM takviyesi yapılmıştır ama kendi şehrinizde biriyle görüşseniz daha iyi olur sizin açınızdan.

Maalesef kendi şehrimde 3 ilan var, onlarda 30k üstü.
Bir de şoyle bir ilan daha buldum.

Hocam bu bayağı iyi bence biraz pazarlıkta yaparsınız Param Güvende de var bir sorun olursa direkt iade alabilirsiniz ama ekran kartı kaç watt onu sorun 90 watt üstü olması lazım bazı ekran kartları 50 watt falan olabiliyor.

Hocam bu bayağı iyi bence biraz pazarlıkta yaparsınız Param Güvende de var bir sorun olursa direkt iade alabilirsiniz ama ekran kartı kaç watt onu sorun 90 watt üstü olması lazım bazı ekran kartları 50 watt falan olabiliyor.
Victus incelemelerine baktım, altında torunları okudum, öven de var söven de. Genel olarak wifi ve bios sorunları varmış, ayrıca menteşe leri çok gevşekmis, ayrıca yeni bios'larda oyun performansini etkileyen ve özellikle korsan oyunlarını etkileyen bazı fonksiyonları sildiler, bu yüzden bazı oyunlarda sıkıntılar olabilir.
Bu fiyat bandında birde Lenovalar var, 130w ekran kartı ve R5 5600H işlemcili.

Victus incelemelerine baktım, altında torunları okudum, öven de var söven de. Genel olarak Wi-Fi ve BIOS sorunları varmış, ayrıca menteşeleri çok gevşekmis, ayrıca yeni BIOS'larda oyun performansini etkileyen ve özellikle korsan oyunlarını etkileyen bazı fonksiyonları sildiler, bu yüzden bazı oyunlarda sıkıntılar olabilir.
Bu fiyat bandında bir de Lenovo'lar var, 130W ekran kartı ve R5 5600H işlemcili.

Evet Victus'larda bazılarında öyle sorun olabiliyor ben zaten dediğim gibi malzeme kalitesi olarak çok da iyi değil bende de Victus var ona dayanarak söylüyorum ama BIOS'la ilgili hiçbir sorun yaşamadım ama malzeme kalitesi Lenovo'lar daha iyi Legion markası herhalde Lenovo'nın o bayağı iyi ve Acer Nitro 16'lar çok iyi bildiğim kadarıyla.

Evet Victus'larda bazılarında öyle sorun olabiliyor ben zaten dediğim gibi malzeme kalitesi olarak çok da iyi değil bende de Victus var ona dayanarak söylüyorum ama BIOS'la ilgili hiçbir sorun yaşamadım ama malzeme kalitesi Lenovo'lar daha iyi Legion markası herhalde Lenovo'nın o bayağı iyi ve Acer Nitro 16'lar çok iyi bildiğim kadarıyla.
Aynen, Lenovo Legion'lar. Mesela R5 ve RTX3060 130W 20binden başlıyor. Bi incelemelere bakmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı